England möter USA i den andra omgången av Grupp B. Engelsmännen har precis som förväntat tagit tag i taktpinnen och förväntas ta sin andra raka seger här.

Inför England – USA

Engelsmännen pulveriserade stackars Iran i premiärmatchen. Harry Kane blev mållös och utbytt skadad, men England visade verkligen vilken bredd av kvalitet man har i laget. Bukayo Saka gjorde två av målen och utsågs till matchens lirare. Arsenal-spelaren kommer spela en stor roll i det här laget även det här mästerskapet och har såklart revanschlust i sig efter straffmissen i EM. Den här matchen betyder mer än tre poäng för England, då det förväntas bli avgörande i kampen om slutspel samt att man möter en rival på sina sätt och vis. Football versus Soccer.

USA ställs inför nationens största match på väldigt länge. En match i Fotbolls-VM mot England är såklart superviktig och det går nog inte att antyda vad en seger hade betytt i det här fallet. Christian Pulisic, Weston McKennie och övriga stjärnor i det amerikanska laget behöver steppa upp och visa framfötterna. Det kommer krävas allt och lite till för USA.

TV-kanal & tid

Här har vi en match som kommer dra oerhört mycket tittare världen över. Svensk tv kommer säkerligen prata upp det här mötet rejält med allt vad det innebär utanför och innanför fotbollen. USA:s största match på år och dagar, kan man få till en historisk seger i det här mötet? England är numret större och lär väll bli för starka precis som flera experter, kanaler och spelbolag visar.

  • Grupp B
  • Matchstart: 20:00
  • SVT1 & SVT Play
  • Al Bayt Stadium

England – USA odds

Hoppet om ett resultat är stort hos USA i det här mötet. Den gyllene generationen är närmare England än någonsin, men visst har man en bit upp fortsatt? England är storfavoriter med rättvisa och förväntas vinna det här mötet för att ta ännu större grepp om Grupp B. Vad spelar du?

Jämförelse: Högst odds just nu

1. England

1.50 i odds hos SpeedyBet

Till SpeedyBet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

X. Oavgjort

4.33 i odds hos Bet365

Till Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

2. USA

7.50 i odds hos Expekt

Till Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Senaste nytt inför matchen

England hade ett frågetecken kring Harry Kane inför det här mötet. Anfallaren är spelklar och tillgänglig för mötet med USA, enligt Gareth Southgate. I övrigt verkade det inte vara några konstigheter för England inför omgång två. Southgate brukar vilja hitta kontinuitet och sin startelva tidigt, vilket kan innebära att vi har samma uppställning inför USA-mötet. Efter 6-2 mot Iran finns det inte mycket att ändra på. Även Harry Maguire är spelklar, efter frågetecknet som kom efter Iran-matchen.

USA ställs inför en stormatch i nationell storlek. Den här chansen och det här mötet får man inte speciellt ofta och det lär vara ett stort fokus på matchen ikväll. Pulisic och andra storstjärnor i USA-laget kommer behöva prestera på en nivå som man sällan skådat om det här skall gå. USA har en bit kvar upp till toppen, trots att man fått fram en och annan stjärna senaste åren. Här förväntas man ställa fram samma elva som mot Wales i premiären.

Förväntande laguppställningar