4 miljoner i jackpot på ett Europatips med högt spelvärde går inte att klaga på. Liverpool – Manchester City är kupongens stora behållning och därefter ska vi bland annat göra intressanta nedslag i Serie A och Svenska Cupen. Ni hänger väl med i jakten på 13 gröna bockar?

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Liverpool – Manchester City | Speltips: 2

Det är upplagt för något av matchernas match i Premier League där Jürgen Klopp och Pep Guardiola strålar samman för eventuellt sista gången. Tyskens Liverpool körde i veckan över Sparta Prag med 5-1 i Tjeckien och det är just den sanslösa offensiven som även ska fälla Manchester City. De ljusblå gästerna sitter med det sagt ihop bättre som helhet och till skillnad från Klopp har Guardiola ett optimalt truppläge att förhålla sig till. När spelare som Alexander-Arnold, Alisson, Jota och Jones fattas Liverpool går vi all in på den sunt streckade tvåan. City spikas i rivalmötet.

Match 2: Brighton – Nottingham | Speltips: 12

Roberto De Zerbi och dennes Brighton blev taktiskt skolade av Daniele De Rossi och Roma i torsdags. 0-4 i brakan begravde The Seagulls drömmar om fortsatt spel i Europa och när Nottingham väntar på sydkusten finns risk att Brighton blir hårt straffade av gästernas omställningar. Elanga, Gibbs-White och Awoniyi kan åstadkomma mycket på egen hand och när ettan drar iväg är det dags att rycka i handbromsen på större system. Brighton är ett bättre lag, men ettan kan inte lämnas ensam. Tvåan hänger med på större bongar.

Match 3: West Ham – Burnley | Speltips: 1X2

Efter två missvisande segrar i Premier League fick West Ham på näbben i torsdags mot Freiburg. David Moyes spelsätt är en parkerad buss med omställningar på Bowen, Kudus och Paquetá som följd, en metodik som även Burnley ska kunna freda sig mot. Särskilt när The Hammers lider av slitna ben denna söndag. Burnley var klart bättre än Bournemouth trots 0-2 i nacken och bör kunna stå upp bra även här. När ettan skenar iväg är det dags att välkomna alla tecken i hopp om en knall. 1X2.

Match 4: Juventus – Atalanta | Speltips: X2

Det vill sig inte för Juventus som förra helgen gick på pumpen mot Napoli. “Den gamla damen” är i spillror och Allegri har fått utstå enorm kritik för sin matchcoachning mot Napoli. Juves spelsätt är utdaterat och mot ett revanschsuget Atalanta får värdarna se upp. La Dea har haft det motigt mot slutet i Serie A, men efter onsdagens 1-1 mot Sporting tändes en gnista som kan brinna hela vägen till söndagskvällen. Atalanta har alla förutsättningar att få med sig något från Turin där ettan streckas för hårt. Spelvärda X2 är en spännande lösning.

Match 5: Milan – Empoli | Speltips: 1

Trots en ganska slarvig insats kunde Milan sätta sig i pole position efter 4-2 mot Slavia Prag. Returen i Tjeckien kan bli något extra och innan dess ska Rossoneri också ta sig an Empoli på San Siro denna söndag. Det lär dock bli en, åtminstone på förhand, mer vettig uppgift. Milans truppläge är bra och Empoli ska normalt inte ha någonting att säga till om i modehuvudstaden. Särskilt inte när Milan har fått upp vittring på andraplatsen. Även om ettan streckas stenhårt finner vi bättre skrällägen på andra håll. Spiketta.

Match 6: Fiorentina – Roma | Speltips: 1

Roma manifesterade en rejäl styrkedemonstration när de körde över Brighton med 4-0 i torsdags. De Rossis matchplan fungerade som ett klockverk och det är uppenbart att Giallorossi fått ett väldigt lyft sedan ikonen tog över spakarna. Under söndagen anser vi dock att Roma blir för stora favoriter av tipparna borta mot Fiorentina. Oddsmarknaden ger de lilaklädda förtroendet, om än knappt, och i kraft av hemmaplan är det också till vänster vi lutar. Italianos mannar kan dra den längsta stickan framför sin publik där vi fastnar för spelvärdet i västerled. Ettan chansspikas.

Match 7: Las Palmas – Athletic Bilbao | Speltips: 2

0-0 mot Barcelona var ett gångbart resultat för Athletic Bilbao som dessförinnan kom från en asfaltering av Atlético Madrid (3-0). Defensiven och offensiven sitter där de ska för Valverde som denna söndag välkomnar Nico Williams tillbaka i truppen efter avstängning. Det kan Las Palmas mycket väl få sota för. Nykomlingarna har imponerat stort den här säsongen, men mot Bilbaos sylvassa omställningar får de svårt att hävda sig. När tvåan streckas någorlunda sunt åker hammaren fram. Athletic spikas.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 8: Real Betis – Villarreal  | Speltips: 1X2

Villarreal fick i torsdags sina fiskar varma på mäktiga Stade Vélodrome. “Den gula ubåten” sjönk med totalt 0-4 och får således en mäktig och troligen omöjlig uppförsbacke att bestiga inför returen. Söndagens resa till Andalusien blir inte heller den enkel, men Real Betis streckas samtidigt för hårt för att spikas. De grönvita har ett tufft truppläge att förhålla sig till och så länge det inte ljusnar är nästan 60 procent på ettan alldeles för mycket. Helgardera och jobba in den lågt streckade tvåan.

Match 9: Malmö – IFK Norrköping | Speltips: 1

Vidare till Svenska Cupen där det är dags för kvartsfinaler. Malmö FF tar emot Norrköping på Eleda Stadions gräsmatta vilket är en spelmässig fördel för skåningarna. Rent truppmässigt råder det också stor klasskillnad mellan dessa lag. MFF såg inget vidare ut mot Varberg, men när ett lag av Pekings dignitet kommer på besök steppar mesta mästarna upp ett hack till. Norrköping sätter stort hopp till Totte Nyman, men mot en reslig backlinje som MFF:s kommer anfallaren att hållas i strama tyglar. Ettan är en solid spik att luta sig mot på en överlag svårspikad kupong.

Match 10: Lille – Rennes | Speltips: X2

Lille gjorde jobbet i torsdags när de slog Sturm Graz med 3-0 i Österrike. Les Dogues har således redan säkrat avancemanget i Europa Conference League, men när värdarna riskerar att få svårt att hinna ladda om batterierna mot Rennes går det inte att backa den betrodda ettan. Gästerna är fortfarande med i kampen om Champions League-platserna och med betydligt längre vila i benen står Les Rennais inte utan chans på Stade Pierre Mauroy. Särskilt inte om firma Bourigeaud/Kalimuendo har en bra dag. Vi lockas av spelvärdet till höger – X2.

Match 11: Strasbourg – Monaco | Speltips: 1X2

Förra helgens 0-0 mot PSG var troligen spiken i kistan för både Monaco och övriga lag bakom parisarna. Ligatiteln är körd och istället får monegaskerna rikta in sig på att tampas om platserna bakom PSG. Strasbourg får i sin tur se sig över nacken på den nedre halvan, men efter trendbrottet senast – 2-2 mot Montpellier – ska Vieiras manskap inte skojas bort hur som helst denna söndag. Monaco har svårt med kontinuiteten på resande tass och är ingen given favorit i Arséne Wengers hemstad. Alla tecken och skrälljobb blir vår rek.

Match 12: Frankfurt – Hoffenheim | Speltips: 12

Ovisst möte från Bundesliga mellan två aktörer som ständigt blandar högt med lågt. Eintracht Frankfurt innehar för närvarande den sista Europaplatsen, men bara fyra poäng bakom återfinns Hoffenheim som också gästar flygplatsstaden denna söndag. Det är således upplagt för en riktig holmgång där gästerna inte ska skojas bort. Offensiven är högoktanig med en viss Kramaric i spetsen och får kroaten gott om ytor att operera på kan Frankfurt mycket väl få stora problem. Värdarna förtjänar favoritskapet men upp till 55 prollar ska ettan inte vandra. Tvåan agerar tidigt sällskap.

Match 13: Bochum – Freiburg | Speltips: 1

Freiburg tog gruvlig revansch på West Ham när de i veckan vann den första åttondelsfinalen mot engelsmännen. Returen på brittisk mark blir en annan femma, men Christian Streich och company får samtidigt svårt att ladda om inför mötet med Bochum. Värdföreningen har inte rosat marknaden under säsongens gång, men med fördelaktiga fysiska förutsättningar går det inte att blunda för spelvärdet som uppdagas längst ut till vänster. Bochum är en fräck chansspik på samtliga systemstorlekar.

Antal rader: 432 | Spelstopp: kl. 14:59

Kupongens säkra: Malmö FF

Malmö FF har rustat med besked inför säsongen och ska gälla som väldigt tydliga favoriter på gräset mot Norrköping. Ettan står stabilt på egna ben.

Chansningen: Burnley

Burnley var klart bättre än Bournemouth förra helgen och mot ett slitet West Ham vill vi inte räkna bort Kompanys kompani. X2 banar väg för de större pengarna.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se