Det är dags att slicka sig i mungipan denna onsdag. Champions League är tillbaka på Europatipset där sex glödheta matcher från Mästarturneringen tar plats. Resten av underhållningen sköts av The Championship innan ett isländskt stadsderby tar oss i mål. Ni hänger väl med?

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Bayern München – Manchester United | Speltips: 12

Bayern München fick nöja sig med 2-2 mot Bayer Leverkusen. Att seriefinalen spelades i fredags är såklart en fördel för Tuchel och company inför mötet med Manchester United. Engelsmännen fick i sin tur 1-3 i brakan av Brighton efter en minst svag insats. Ten Hags mannar såg stundtals bedrövliga ut i sin defensiv och agerar The Red Devils lika slappt här blir de straffade så att det sjunger om det. Med det sagt streckas ettan benhårt och här låter vi den rensande tvåan agera sällskap.

Match 2: Arsenal – PSV Eindhoven| Speltips: 1

Arsenal hade inga större problem med att klä av Everton i söndags. The Gunners radade inte upp mängder av solklara målchanser, men insatsen var så övertygande den kan bli på bortaplan mot ett tidigare bogey-team. Under onsdagen där det av till Emirates igen när PSV Eindhoven kommer på besök. De rödvita gästerna har inlett Eredivisie starkt, men här är det bara att konstatera att det råder klasskillnad mellan lagen. Arteta drar förr snarare än senare ned brallorna på Peter Bosz vars PSV lämnar London tomhänta. Given etta.

Match 3: Braga – Napoli | Speltips: 12

Napoli har inte sett lika starka ut som under fjolåret. 1-2 mot Lazio och 2-2 mot Genoa lyder de regerande italienska mästarnas senaste resultat och säkra går Garcias gäng inte när resan går till norra Portugal. Braga har spets i sin offensiv där bland annat Banza samt bröderna Horta kan hota grabbarna från Neapel. Är det någonstans portugiserna ska ta sina poäng är det på hemmaplan och ettan streckas förmånligt. Tvåan först, ettan sedan i en troligen mål tillställning.

Match 4: Real Sociedad – Inter | Speltips: 1

Inter imponerade stort när de körde över Milan 5-1 i helgens Derby della Madonnina. Thuram, Martínez och Calhanoglu utmärkte sig alla i offensiv riktning och den förstnämndas inledning i blåsvart tröja är inget annat än stark. Med det sagt väntar en helt annan typ av matchbild i Baskien. Real Sociedad höll helt jämna steg med Real Madrid i söndags och även om det slutade med 1-2 i brakan finns förutsättningar för att studsa tillbaka denna onsdag. Kubo, Merino och Sörloth kan alla sänka Inter på egen hand. Vi skriver inte under på italienarnas odds eller procent. Ettan framstår som en härlig chansspik.

Match 5: Sevilla – Lens | Speltips: 1X2

Sevilla tog säsongens första trepoängare med Sergio Ramos tillbaka i både trupp och startelva. Ramos är en ledare utan dess like och det är inte alls otänkbart att effekten av mittbackens ankomst präglar även insatsen mot Lens i positiv bemärkelse. Fransmännen har tappat väldigt mycket slagstyrka sedan i fjol då bland andra Fofana och Openda lämnat skutan. Med det sagt finns det fortfarande tillräckligt med spets för att kunna såra ett Sevilla som inte trivs som bäst i spelförande kostym. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.

Match 6: Benfica – Salzburg | Speltips: 1X

Den sista tillställningen från Champions League ska synas i Lissabon. Benfica spås göra upp med Inter och Real Sociedad om slutsspelsplatserna i denna grupp medan Salzburg får finna sig i att spela fjärdefiol. Österrikarna ska dock inte underskattas. När det vankas omställningar har gästerna gott om tryck i grejerna och Benfica är inte immuna mot påhälsning i de bakre leden. Di María och company vinner detta vid en ansenlig dag, men över 80 procent är för mycket på ettan. Krysset bör hänga med.

Match 7: Huddersfield – Stoke | Speltips: 12

Neil Warnock gör här sin sista match med Huddersfield när Stoke kommer på besök. Den rutinerade tränaren har givit stabilitet åt en tidigare krisande klubb som inte får ett lätt jobb framför sig när Warnock ska ersättas. Spelartruppen kommer att ge allt för sin bas i den sista dansen. Stoke blandar och ger och även om The Potters har en hög högstanivå kommer den sällan fram på resande fot. “Gubben” (etta-tvåa) blir valet i vad som troligen kan bli en böljande historia.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 8: Hull – Leeds | Speltips: 2

3-0 mot Millwall var en seger som hade legat och pyrt för Leeds. Daniel Farkes gäng har radat upp habila insatser sedan säsongen drog igång och med proppen ur i söndags kan The Peacocks spinna vidare på inslagen väg mot Hull. Rutter, Gnonto och James är lirare som kan se till att Hull får det hett om öronen. Roseniors mannar har fått lång vila i benen sedan den delade äran med Coventry, men spelare för spelare är Hull trots allt ett sämre lag än Leeds. Tvåan kan gott lämnas på egna ben till sund procent.

Match 9: Watford – West Bromwich | Speltips: 1

Efter flera starka prestationer men uteblivna resultat var Watfords seger mot Birmingham ytterst välkommen. Valerién Ismaël förfogar över ett skickligt lagbygge som mycket väl kan utmana om topp 6 om tränaren lyckas få spinn på sakerna hos de gulsvarta. Samma visa råder för West Bromwich, men Corberán och company är hittills en stor besvikelse. De underliggande siffrorna är dystra och här får The Baggies finna sig i att slå ur underläge. Ettan lämnas allena trots tveksam procent.

Match 10: Millwall – Rotherham | Speltips: 1X2

Millwall har under flera säsonger gjort sig kända som ett lag som kamperar om topp 6. Det är inte för sent att lyckas med det även denna säsong, men hittills har “Lejonens” prestationer sett allt annat än bra ut. 0-3 i prutten mot Leeds var hemska siffror och trots det blir ettan övervärderad när Rotherham kommer på visit. Gästerna håller ingen vidare nivå, men är det något de behärskar är det att ligga lågt och spela på omställningar. Till vänstervridna streck föredras alla tecken och skrälljobb.

Match 11: Blackburn – Sunderland | Speltips: 1

Sunderland fick med sig ytterligare en trepoängare efter 5-0 mot Southampton. 3-1 mot QPR var glädjande siffror, men det ska sägas att The Black Cats fick segern till skänks sedan Colback sett rött för QPR. Borta mot Blackburn blir det tuffare emot, inte minst då Ekwah går skadad. Blackburn slog tillbaka Middlesbrough med 2-1 och ser ut att kunna utmana i toppen även den här säsongen. Tomasson har något spännande på gång och i bland annat Moran finns en möjlig matchvinnare denna onsdag. Spikad etta.

Match 12: Norwich – Leicester | Speltips: 1

Leicester visade spets i sina omställningar när Southampton slogs tillbaka med 4-1 i fredags. The Foxes ser onekligen ut att gå raka vägen upp i Premier League igen, men det ska raskt påpekas att Marescas mannar fått med sig fler poäng än vad prestationerna förtjänat. “Rävarna” har samlat ihop till en förlust och otänkbart är det inte att den kommer mot Norwich. The Canaries blandar en del i sina insatser, men hemma på Carrow Road ska de gulgröna kunna bjuda upp till dans. Betydligt bättre än vad streckningen visar. Ettan är en fin spik.

Match 13: Víkingur – KR Reykjavík | Speltips: 1X2

Stadsderby från Reykjavík där Mästerskapsrundan av Úrvalsdeild nyss dragit igång. Inte mycket ser ut att stoppa Víkingur Reykjavíks väg mot en ny ligatitel. Värdföreningen toppar tabellen i överlägsen stil och övriga deltagare har hittills varit just deltagare. Med det sagt finns risk att Víkingur ser ner på kommande motståndare när vittring på guldet redan finns. Det hoppas vi att KR Reykjavík kan dra nytta av. Gästerna sliter för att nå topp 4 som ger en kvalplats till nästa säsongs upplaga av Europa League. Till kraftigt vänstervriden streckning vill vi inte stänga dörren i österled. Måla tvärs över och jobba in X2 till magisk procent.

Antal rader: 432 | Spelstopp: kl. 20:44

Kupongens säkra: Arsenal

Utan att imponera nämnvärt har Arsenal tagit sina poäng i strid ström i Premier League. The Gunners har en väldigt stabil defensiv som även PSV får svårt att tränga igenom. Urstark etta.

Chansningen: Lens

Lens har tappat i slagstyrka jämfört med i fjol, men det har även Sevilla. Till oerhört kryddad procent går värdarna inte säkra. X2 bara måste finnas med.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se