Ett perfekt Europatips! 13 matcher med drösvis av fina tecken kommer bädda för trevligt spelvärde och hög utdelning vid en fullträff. Att kupongen dessutom är kryddad med fyra miljoner i jackpot gör knappast saken sämre. Tottenham – Newcastle öppnar det hela. Tillsammans mot ära och berömmelse!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Tottenham – Newcastle | Speltips: X2

Har Spurs blivit en aning för upphaussade av gemene man och kvinna? När svårighetsgraden skruvats upp en aning har liljorna från London vikt ner sig. Se bara på höstmöten mot lag som Manchester United, Arsenal och Sporting. Nu väntar nästa klubb av högre dignitet. Newcastle tvålade till Everton tidigare i veckan efter ett nytt mål av Almirón. Skatorna har därmed löst poäng vid tio av elva tillfällen och närmar sig topp 5 med stormsteg. Med nio insläppta mål på dessa matcher är klubben dessutom bäst i klassen. Räkna med att Tottenham kommer få bekymmer att dyrka upp ett tungt bortaförsvar och en hårt spelad etta kan vi gott skippa. X2.

Match 2: Southampton – Arsenal | Speltips: X2

Leeds skapade det mesta och det bästa mot Arsenal häromsistens. The Gunners satte dock dit matchens enda mål via Saka. London-klubben fortsätter därmed skörda treor och har faktiskt gjort ett litet miniryck i toppen. Nya pinnar ska in på Arteta och gängets konto under söndagen. Southampton borta på sydkusten är en något lurig uppgift. The Saints såg bra ut både i segermatchen mot Bournemouth (1-0) nyligen och även i 1-1-mötet mot West Ham matchen innan. Att Hasenhüttls mannar ska lösa en trea mot Arsenal är inte troligt men ett kryss finns görbart. X2 spelas.

Match 3: Leeds – Fulham | Speltips: 1

Det grinar emot Leeds. Påfåglarna från West Yorkshire föll med 0-2 mot Leicester i en fajt som laget än en gång har “koll” på. Självförtroendet är lågt och en rejält knuten näve kommer behövas för att ta sig ur denna negativa spiral. Fulham på Elland Road är en uppgift som mycket väl kan bli en dörröppnare mot en ny mer framgångsrik tid. Gästerna har inte alls rosat marknaden utanför Craven Cottage och kan värdarna stänga ner Mitrovic är väldigt mycket vunnet. Det är dags för Leeds nu. Etta.

Match 4: Aston Villa – Brentford | Speltips: 2

Aston Villa föll med 0-3 i London mot Fulham i veckan och Steven Gerrard, som levt en aning på lånad tid, fick sparken. Visst går det att skylla på den forne storspelarens brister på tränarbänken men till syvende och sist är det ändå elva gubbar på planen som ska göra jobbet. Något som ett stjärnfyllt Villa-gäng inte gjort och därmed satt sig i en prekär situation långt ner i tabellen. Brentford tar sig till Birmingham denna helg för att möta detta stukade sällskap. The Bees har nypt poäng vid tre av sina fyra senaste tillfällen och framåt finns mer eller mindre konstant leverans från en spelare som Ivan Toney. Tvåan testas allena.

Match 5: Wolverhampton – Leicester | Speltips: X2

Två gäng som varit stora besvikelser under Premier Leagues uppstart 2022/23 är Wolves och Leicester. Hemmalaget kan inte producera framåt. Fem mål på elva försök är icke godkänt och Steve Davis har en del att försöka få bukt med i sin roll som interim-tränare. Leicester har fått lite bättre fart under tassarna den senaste tiden. Efter 2-0 mot Leeds är en plats ovan strecket endast en pinne bort. Besökarnas största bekymmer har hittills varit spelet utanför King Power Stadium. Dags att vända på den trötta bortaskutan och greja minst en pinne inför bussresan hem. Tvåan först.

Match 6: Häcken – Malmö FF | Speltips: 1

Malmös fiaskosäsong fortsätter. Skåningarna lyckades tappa 2-0 hemma mot Djurgården till förlust (2-3) och chansen till topp 3 får därmed anses borta. MFF har på 27 ligamatcher vunnit tolv. Ett uselt utfall och inte blir det bättre efter att “Di Blåe” varit på Hisingen för att gästa ligans bästa lag. Häcken stormar mot SM-guldet efter segern på Friends mot AIK. De gulsvarta spelar en snabb och vägvinnande fotboll och trivs ypperligt på sitt konstgräs hemmavid. Häcken vinner och är därmed snubblande nära att få lyfta Lennart Johanssons pokal.

Match 7: Elfsborg – Hammarby | Speltips: 2

Nästan allt tyder på att Hammarby kastade bort chansen till guldet i och med 1-1 hemma mot Sirius i veckan. Nu krävs ett mindre mirakel för att Söderbröderna ska kunna ge sig in i guldstriden där ett första delmål är att vinna borta mot Elfsborg. En uppgift som under förutsättningarna ändå ska vara fullt möjlig. Boråsarna har inte mer än äran att spela för och ser redan fram emot en ny säsong till våren. Berisha, Besara, Ludwigson och övriga i Bajen-dressen löser biffen. Spiktvåan letar sig in på Borås Arena.

18+ | Regler &