Odds Elitloppet 2021 är nu släppta hos flera bettingsidor och vi jämför alla Elitloppet odds med dagliga uppdateringar. Se alla Elitloppet odds 2021 här!

Elitloppet Betting

Det har sedan urminnes tider varit oerhört populärt att betta på Elitloppet som är Sveriges främsta travlopp i alla kategorier. Elitloppet Betting går att göra på både de stora traditionella bettingsidorna men även hos mindre privata aktörer som innehar en svensk spellicens. Du kan där bland annat spela på vem som vinner Elitloppet, H2H, vem som kommer sist och mycket mer. Utbudet på Elitloppet när det kommer till betting är gigantiskt på flera bettingsidor så att hitta ett spel är sällan några bekymmer då alternativen är många.

Uppdatera odds
Award free icon VINNARODDS888SPORTCOOLBETLEOVEGAS
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/
Deltagare ej klara
/
/
/

Elitloppet Historia

Elitloppets första tävling gick av stapeln så tidigt som år 1952, men då under ett namn. Elitloppet har därmed en anrik historia och det är inte konstigt att tävlingen har det stora intresset över hela Europa. Anledningen till att det första Elitloppet genomfördes var att Solvalla firade att banan funnits i 25 år och att tävlingen skulle hålla på i så många år framöver var därmed mycket av en slump. Den gången vann en tysk häst, vilket på den tiden var väldigt vanligt.

Det var dock främst svenska hästar som ställde upp i tävlingen men när tävlingen fick ett bra rykte i övriga Europa så började allt fler hästar från andra länder att dyka upp. Under några år så var det, inte helt otippat, några franska hästar som tog hem tävlingen gång på gång. Sveriges bidrag till tävlingen fick vänta ett antal år innan man hade möjlighet att konkurrera igen.

Elitloppet upplägg

Till att börja med så kan givetvis inte vilken häst vara med och delta i Elitloppet utan det krävs att hästen antingen får en inbjudan från arrangören eller att hästen vunnit något lopp med en direktkvalificering i pris. Det är därmed endast de allra hästarna som får chansen i Elitloppet och därmed så är det mycket ärofyllt att få delta, något av det största man kan ta del av inom travsporten. 

När 16 hästar är klara för Elitloppet så delas dessa in i två olika kvalrundor för att få fram de bästa och de med bäst form för dagen. De fyra bästa hästarna från vardera kval går vidare till den stora finalen som genomförs senare under dagen på Solvalla. I finalen deltar sedan alltså de åtta bästa hästarna och vinnaren där är hästen som vunnit Elitloppet. Det är därmed inte helt enkelt att ta sig till final då konkurrensen är enorm.

Hästar Elitloppet 2021

Hästarna som deltar i Elitloppet 2021 är nu helt klara och alla har erhållit varsin inbjudan från arrangören. De 16 hästarna som bjudits in har antingen utmärkt sig väldigt mycket under året eller vunnit ett lopp med ett bra startfält där förstapriset varit en plats i Elitloppet. Det är väldigt svårt att få en inbjudan till Elitloppet 2021 och det är endast den absoluta toppen som får den ärofyllda möjligheten att göra upp med Europas bästa hästar.

Heat grön

Heat blå

Betta på Elitloppet 2021

Att betta på Elitloppet 2021 har blivit otroligt populärt och evenemanget klassas idag som ett av de främsta evenemangen att betta på. Elitloppet har länge varit en höjdpunkt för alla travintresserade bettare men har på senare år även nått ut till de som inte är lika intresserade av trav. Troligen beror detta på att Elitloppet odds har släppts på andra spelbolag än ATG och att fler spelare därför fått upp ögonen för evenemanget. Att betta på Elitloppet är roligt men också svårt för gemene man, då trav är en komplicerad sport som kräver kunskap.

Bettingsidor med Elitloppet

I stort sett alla bettingsidor har odds på Elitloppet 2021, bland annat Unibet och 888Sport. Bettingsidor med Elitloppet har blivit väldigt vanligt sedan att allmänhetens intresse för tävlingen har ökat markant de sista åren. Utbudet hos bettingsidorna som erbjuder Elitloppet Odds är oftast brett och det finns flera olika typer av spelmarknader som passar alla typer av spelare.

Odds på Elitloppet 2021

Odds på Elitloppet 2021 finns ute hos flera bettingsidor som Unibet, LeoVegas och Svenska Spel. Spelbolagen erbjuder Elitloppet odds på bland annat Makethemark och Propulsion.

Vem vinner Elitloppet 2021?

En fråga som många ställer sig är vem som vinner Elitloppet 2021 och det finns inga riktigt bra svar på det. Det är många bra hästar med i Elitloppet och det är ofta rätt svårt att hitta vinnaren, eftersom alla är på en jämn och hög nivå. Dessutom spelar dagsform stor roll för hästarna och även förutsättningarna i form av bana och väder. En favorittippad hästs chanser kan snabbt raseras om banan genom vädret ändras eller om hästen inte är på humör vid uppvärmningen.

Det bästa tipset för att ta reda på vem vinner Elitloppet 2021 är därmed att göra en noggrann bakgrundskoll långt före loppet så att du har något att utgå från. Genom att exempelvis läsa på vad kuskar, tränare och experter säger. När det sedan väl är dags för själva Elitloppet så får du den aktuella dagen ta in alla förutsättningar och göra en ny analys, med din första analys som utgång. Om du själv inte har kunskapen så kan du läsa vad experterna har att säga, bland annat på Bettingsidor.se som erbjuder analyser och speltips på Elitloppet.