Odds Elitloppet 2024 är nu släppta hos flera bettingsidor och vi jämför alla Elitloppet odds med dagliga uppdateringar. Se alla Elitloppet odds 2024 här!

Elitloppet Betting

Det har sedan urminnes tider varit oerhört populärt att betta på Elitloppet som är Sveriges främsta travlopp i alla kategorier. Elitloppet Betting går att göra på både de stora traditionella bettingsidorna men även hos mindre privata aktörer som innehar en svensk spellicens. Du kan där bland annat spela på vem som vinner Elitloppet, H2H, vem som kommer sist och mycket mer. Utbudet på Elitloppet när det kommer till betting är gigantiskt på flera bettingsidor så att hitta ett spel är sällan några bekymmer då alternativen är många.

VINNARODDS Betsson BET365 Expekt
San Moteur
Don Fanucci Zet
Hail Mary
Hohneck
Etonnant
Onas Prince
Go On Boy
Brother Bill
Vernissage Grif
Best Ofdream Trio
Mister Hercules
Vivid Wise As
Stoletheshow
Usain Toll
Ultion Face
Just Believe

Betta på Elitloppet 2024

Att betta på Elitloppet 2024 har blivit otroligt populärt och evenemanget klassas idag som ett av de främsta evenemangen att betta på. Elitloppet har länge varit en höjdpunkt för alla travintresserade bettare men har på senare år även nått ut till de som inte är lika intresserade av trav. Troligen beror detta på att Elitloppet odds har släppts på andra spelbolag än ATG och att fler spelare därför fått upp ögonen för evenemanget. Att betta på Elitloppet är roligt men också svårt för gemene man, då trav är en komplicerad sport som kräver kunskap.

Framförallt så är det inte enkelt att pricka in ett vinnarodds på Elitloppet för att alla hästar vanligtvis håller en ganska jämn nivå och för att betting på hästar kan vara väldigt oförutsägbart, det är trots allt djur vi snackar om. Dessutom krävs som sagt en enorm kunskap om man ska vara framgångsrik på odds som dessa – men oavsett så har elitloppet nått en extrem popularitet och betting på hästar är riktigt spännande.

Bettingsidor med Elitloppet

I stort sett alla bettingsidor har odds på Elitloppet 2024, bland annat Unibet och 888Sport. Bettingsidor med Elitloppet har blivit väldigt vanligt sedan att allmänhetens intresse för tävlingen har ökat markant de sista åren. Utbudet hos bettingsidorna som erbjuder Elitloppet Odds är oftast brett och det finns flera olika typer av spelmarknader som passar alla typer av spelare.

Spelbolag med Elitloppet Odds 2024:

 • Unibet
 • Bet365
 • Svenska Spel
 • ATG
 • Betsson
 • 888Sport
 • Betfair

Det är till och med så att de största spelbolagen som Bet365, Betfair och Unibet satsar stort på eventet och det är bara positivt för spelare som älskar hästar – för konkurrens mellan oddsen ökar kvaliteten för kunder. Den vanligaste marknaden som bettingsidor med odds på Elitloppet erbjuder är vinnare, och det är nästan aldrig så att favoriten står i låga odds. Men bettingsidorna erbjuder också H2H odds, tvilling, raket, plats, poolspel samt mycket mer. Håll också utkik efter boostade odds – något många spelbolag erbjuder under tävlingen.

Odds på årets upplaga av Elitloppet

Odds på Elitloppet 2024 finns ute hos flera bettingsidor som Unibet, LeoVegas och Svenska Spel. Spelbolagen erbjuder Elitloppet odds på de absolut största namnen. Elitloppshelgen äger rum mellan 26–28 maj och det är helt klart ett av världens största och kändaste travlopp. För spelälskare så går det att se odds på Elitloppet 2024 ute hos flera spelbolag just nu, bland annat Unibet Sport. Allt eftersom att eventet närmar sig så kommer vi se flera boostade odds, specialare och en massa andra roliga marknader att spela på under detta årets stora tävling.

Årets upplaga av Elitloppet avgörs som vanligt på Solvalla och vi kan redan nu se att det finns en stor oddsfavorit till årets tävling – suveräna San Moteur. Övriga noterbara hästar som experterna räknar med i årets tävling inkluderar bland annat Francesco Zet, Hohneck, Hail Mary, Don Fanucci Zet och Önas Prince.

Vem som vinner årets upplaga blir spännande att följa, men se oavsett till att jämföra oddsen på årets upplaga i vårt jämförelse-verktyg på speltips.se – det kan du tjäna mycket på!

Odds hos Unibet

Hos spelbolaget Unibet kan man betta på Elitloppet 2024 till väldigt höga odds och med ett brett utbud av olika marknader. Unibet är alltid i topp på listan över bästa spelbolagen – det gäller oavsett vilken sport vi snackar om. På travsport i allmänhet och under Elitloppet 2024 så kommer sajten erbjuda sina kunder flera olika specialare under Unibet Super Odds och Unibet Dubbeln, väldigt spelvärda marknader som är värda att prova.

Just nu kan nya kunder också plocka en sportbonus på 100 kr extra, dessa kan i sin tur användas till Elitloppet och andra travodds. Nedan följer några punkter som vi tycker Unibet Sport gör väldigt bra när det kommer till betting på trav- och hästodds.

Elitloppet Odds 2024 – Unibet:

 • Bäst Elitloppet specialare
 • Höga odds på Elitloppet
 • Välkomstbonus att använda på Trav
 • Snabba uttag vid vinst

Odds hos ATG

ATG är helt klart förfadern när det kommer till travodds och är det enda spelbolaget som enbart specialiserat sig på trav- och hästodds till 100% – fram till 2019 när vanliga odds lanserades. Hos ATG erbjuds kunder flera olika poolspel som dagens dubbel, V64, V75 och mycket mer – detta är även aktuellt under den stundande Elitloppshelgen i maj. ATG är också den bästa bettingsidan när det kommer till utbud av travodds och livestreaming på hästar – något som erbjuds varje dag.

Lägg där till saker som spel på raketer och andra varianter av odds som enbart finns hos ATG, då har ett recept för en bra spelupplevelse på Elitloppshelgen kokats ihop. Ett riktigt tryggt och bra val för spelare som älskar trav- och hästsport överlag.

Elitloppet Odds 2024 – ATG:

 • Poolspel på Elitloppet
 • Bredaste utbudet av travodds
 • Enda sajten med Raketspel
 • Livestreaming på Elitloppet

Odds hos Svenska Spel

Svenska Spel är splitternya när det kommer till att styra upp häst- och travodds. Det var först år 2019, när nya spelregulationerna föll på plats, som Sveriges statliga spelbolag började satsa stor på Trav. Först lanserades deras egna variant på spelet V75, detta hittar kunder varje helg under “Challenge Trav” – där ska man pricka sju rätt under lördagen. Dessutom finns flera andra poolspel tillgängliga under nylanserade häst sektionen kallad “Trav & Galopp” – här hittar spelare fasta odds på hästar, galopp, jackpottspel samt massa annat.

Under elitloppshelgen i maj så kommer det satsas stort med flera poolspel och odds på mängder av olika marknader kommer finnas tillgängliga. Svenska Spel har också landets bästa spel på H2H odds och väldigt snabba uttag via Swish om en spelare kammar hem vinst.

Elitloppet Odds 2024 – Svenska Spel:

 • Nylanserade sektionen “Trav & Galopp”
 • H2H odds på Elitloppet 2024
 • Poolspel med jackpott på Elitloppet
 • Snabba uttag vid vinst

Odds hos BET365

När det kommer till häst- och travodds så kanske inte världens största bettingsida är det första man tänker på, men det är faktiskt så att Bet365 satsar stort på Trav när det vankas Elitloppet. För att hitta rätt sektion så klickar man på fliken “trotting” på hemsidan – där kommer allting relaterat till Elitloppet 2024 odds finnas tillgängligt. Här får du ta del av marknadens högsta odds på plats- och vinnarspel, det finns mängder av livestreamad hästsport och mycket mer.

I dagens läge så har även Bet365 marknadens bästa oddsbonus – hela 1250 kr i så kallade spelkrediter. Dessa kan i sin tur användas på Elitloppet 2024 och det kommer öka nya spelares chans till vinst, markant. Bet365 är ett utmärkt val för spelare som bryr sig mindre om boostade odds och föredrar högsta möjliga spelvärde istället.

Elitloppet Odds 2024 – Bet365:

 • Högsta oddsen på Elitloppet 2024
 • Spela på vinnare-, tvilling- och platsodds
 • Marknadens bästa oddsbonus (1250 kr spelkrediter)
 • Mängder av livestreamad sport

Vem vinner Elitloppet 2024?

En fråga som många ställer sig är vem som vinner Elitloppet 2024 och det finns inga riktigt bra svar på det. Det är många bra hästar med i Elitloppet och det är ofta rätt svårt att hitta vinnaren, eftersom alla är på en jämn och hög nivå. Dessutom spelar dagsform stor roll för hästarna och även förutsättningarna i form av bana och väder. En favorittippad hästs chanser kan snabbt raseras om banan genom vädret ändras eller om hästen inte är på humör vid uppvärmningen.

Det bästa tipset för att ta reda på vem vinner Elitloppet 2024 är därmed att göra en noggrann bakgrundskoll långt före loppet så att du har något att utgå från. Genom att exempelvis läsa på vad kuskar, tränare och experter säger. När det sedan väl är dags för själva Elitloppet så får du den aktuella dagen ta in alla förutsättningar och göra en ny analys, med din första analys som utgång. Om du själv inte har kunskapen så kan du läsa vad experterna har att säga, bland annat på Bettingsidor.se som erbjuder analyser och speltips på Elitloppet.

Favoriten enligt spelbolagen

Just nu finns det en stor favorit till att bli vinnare av Elitloppet 2024San Moteur. Storfavoriten har haft en väldigt fin säsong och kommer till Solvalla – med ett enda mål i sikte – att vinna Elitloppet 2024. Hästen tränas dagligen av Björn Goop och kommer köras av Björn Goop själv under den stora tävlingen, vilket är en av världens bästa kuskar.

Det ska dock sägas att trots favoritskapet hästen innehar den 26-28 maj på Solvalla, så är det ingen säker sak. San Moteur står i drygt 4 gånger insatsen på spelbolagen med Elitloppet odds till att gå segrande ur detta lopp – alltså långt ifrån ett lågt odds. Strax bakom enligt oddsen ligger hästen Francesco Zet, som får agera andrahandsfavorit.

Elitloppet Historia

Elitloppets första tävling gick av stapeln så tidigt som år 1952, men då under ett namn. Elitloppet har därmed en anrik historia och det är inte konstigt att tävlingen har det stora intresset över hela Europa. Anledningen till att det första Elitloppet genomfördes var att Solvalla firade att banan funnits i 25 år och att tävlingen skulle hålla på i så många år framöver var därmed mycket av en slump. Den gången vann en tysk häst, vilket på den tiden var väldigt vanligt.

Det var dock främst svenska hästar som ställde upp i tävlingen men när tävlingen fick ett bra rykte i övriga Europa så började allt fler hästar från andra länder att dyka upp. Under några år så var det, inte helt otippat, några franska hästar som tog hem tävlingen gång på gång. Sveriges bidrag till tävlingen fick vänta ett antal år innan man hade möjlighet att konkurrera igen.

Elitloppet upplägg

Till att börja med så kan givetvis inte vilken häst vara med och delta i Elitloppet utan det krävs att hästen antingen får en inbjudan från arrangören eller att hästen vunnit något lopp med en direktkvalificering i pris. Det är därmed endast de allra hästarna som får chansen i Elitloppet och därmed så är det mycket ärofyllt att få delta, något av det största man kan ta del av inom travsporten. 

När 16 hästar är klara för Elitloppet så delas dessa in i två olika kvalrundor för att få fram de bästa och de med bäst form för dagen. De fyra bästa hästarna från vardera kval går vidare till den stora finalen som genomförs senare under dagen på Solvalla. I finalen deltar sedan alltså de åtta bästa hästarna och vinnaren där är hästen som vunnit Elitloppet. Det är därmed inte helt enkelt att ta sig till final då konkurrensen är enorm.

Hästar Elitloppet 2024

Hästarna som deltar i Elitloppet 2024 är nu helt klara och alla har erhållit varsin inbjudan från arrangören. De 16 hästarna som bjudits in har antingen utmärkt sig väldigt mycket under året eller vunnit ett lopp med ett bra startfält där förstapriset varit en plats i Elitloppet. Det är väldigt svårt att få en inbjudan till Elitloppet 2024 och det är endast den absoluta toppen som får den ärofyllda möjligheten att göra upp med Europas bästa hästar.

Heat grön

Heat blå