Let’s Dance har blivit ett populärt tv-program för oss svenskar. Nu deltar mängder med svenska kändisar i detta, år efter år, och vi ser ständigt intressanta och omtyckta deltagare. När Let’s Dance startar den här upplagan har vi också Let’s Dance odds på tävlingen – där flera av våra största spelbolag erbjuder spännande spel.

Let’s Dance Betting

Fredagarna på tv erbjuder en hel del populära tv-program, ett av dessa är Lets Dance, som senare år varit en mycket populär tävling att kolla på. Miljontals svenskar följer detta på nära håll, både på plats för några men majoriteten på genom kanalen TV4. Det är ständigt nya kändisar som deltar, med olika bakgrund från olika branscher – vilket ger det en grym bredd med tittare från olika åldrar och med olika intressen. 

Betta på Lets Dance tänker ni – ja, det är full rimligt nuförtiden och det erbjuds odds på tävlingen. Odds på Lets Dance finns hos mängder med olika spelbolag och idag syns odds på bland annat vem som är favorit till att ta hem tävlingen. Med vår oddsjämförelse hjälper vi dig att hitta det bästa oddset för just ditt spel, då spelbolagen erbjuder olika odds från och till. Är du ute efter att vinna pengar, så är bakgrundsinfon mycket viktig att ta reda på, så även vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset på det par du tror skall vinna.

Let’s Dance Historia

Lets Dance är ett tv-program som årligen kommer tillbaka till tv-rutan. Intresset runt detta växer ständigt, mycket tack vare vilka som deltar – då detta lockar olika mycket fans till de deltagande. Den första säsongen dansades igång 2006 och sedan dess har programmet varit i toppen av program i svensk tv. Utan att bli överraskad är detta program taget från brittiska BBC som hade ett liknande. 

Under säsongerna hittills har vi fått ta del av vinnare som Måns Zelmerlöw, Benjamin Ingrosso och Ingemark Stenmark – tre namn som alla är oerhört omtyckta från sina karriärer. Inför årets Lets Dance är det givetvis så att mängden av fans (öppnar för fler röster) måste läggas till i tankarna innan man bettar. Programmet har haft David Hellenius och Tilde Paula som programledare i mängder av säsonger.

Uppdatera odds
Award free icon VINNARODDSUNIBET COOLBETLEOVEGAS
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/
Star free icon
/
/
/

Spelbolag med odds på Let’s Dance 2021

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Leovegas logo

 Få 100 kr Free Bet

Maxbonus: Få 100 kr Free Bet

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Snabbregistrering med BankID

 • Läs mer om LeoVegas
Till LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Bet365 logo

 Upp till 1250kr spelkrediter

Bet365 spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bäst på livebetting & egen bonuskod

 • Läs mer om Bet365
Till Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Odds vinnare Let’s Dance 2021

Lets Dance har inom den närmaste tiden klart med deltagare och odds på tävlingen. Under tiden du väntar på detta spännande och intressanta evenemang så kan du kika in våran oddsjämförelse om bland annat Vasaloppet eller Melodifestivalen, som också finns på vår hemsida. 

Det kommer finnas bra med odds på Lets Dance 2021 när tävlingen närmar sig och ett tips kan vara att kolla in våran oddsjämförelse, som går igenom samtliga spelbolag som erbjuder odds. Dagligen uppdaterad, eftersom oddsen ständigt ändras. Lets Dance och betting har blivit vanligare på senare dagar, då det i början inte alls var speciellt prioriterat – men idag erbjuder spelbolagen odds på Let’s Dance 2021.

Vem vinner Let’s Dance 2021

Spelbolagen har ständigt klara favoriter när det kommer till dessa tävlingar, där flera olika kändisar gör upp i ett mycket omtyckt tv-program. Beroende på den deltagandes supporterskara redan innan tävlingen brukar man få ett högt-lågt odds. Det är ju rimligtvis så att man får fler röster ju mer fans man har från sin tidigare karriär. Vi har sett många olika deltagare genom åren; kockar, artister, idrottare och svenska profiler. Nedanför hittar ni samtliga deltagande inför Let’s Dance 2021:

 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara

Betta på Let’s Dance

Att betta på Lets Dance har blivit populärt genom åren, framförallt genom att TV4 tagit med en hel del intressanta, omtyckta och roliga profiler i programmet. Intresset ökar därmed och så gör även lusten att spela på evenemanget. Odds släpps inom den närmaste tiden. Odds på Lets Dance är dröjande hos några av spelbolagen, men när vi sedan har detta klart kommer vi också kunna ge er en fullständig oddsjämförelse från detta – där ni kan ta reda på vilket danspar som är favoriter och hos vilket spelbolag ni hittar det bästa oddset på erat tips. Det första att tänka på när man bettar på Lets Dance, och Lets Dance betting i sig är att kolla upp om kändisen i dansparet har en del följare på ett ställe som exempelvis sociala medier, eller till exempel hur populär han/hon var under sin tidigare karriär. Intresse och popularitet lockar fansen – vilket naturligtvis innebär fler röster.