Let’s Dance har blivit ett populärt tv-program för oss svenskar. Nu deltar mängder med svenska kändisar i detta, år efter år, och vi ser ständigt intressanta och omtyckta deltagare. När Let’s Dance startar den här upplagan har vi också Let’s Dance odds på tävlingen – där flera av våra största spelbolag erbjuder spännande spel.

Let’s Dance Betting

Fredagarna på tv erbjuder en hel del populära tv-program, ett av dessa är Lets Dance, som senare år varit en mycket populär tävling att kolla på. Miljontals svenskar följer detta på nära håll, både på plats för några men majoriteten på genom kanalen TV4. Det är ständigt nya kändisar som deltar, med olika bakgrund från olika branscher – vilket ger det en grym bredd med tittare från olika åldrar och med olika intressen. 

Betta på Lets Dance tänker ni – ja, det är full rimligt nuförtiden och det erbjuds odds på tävlingen. Odds på Lets Dance finns hos mängder med olika spelbolag och idag syns odds på bland annat vem som är favorit till att ta hem tävlingen. Med vår oddsjämförelse hjälper vi dig att hitta det bästa oddset för just ditt spel, då spelbolagen erbjuder olika odds från och till. Är du ute efter att vinna pengar, så är bakgrundsinfon mycket viktig att ta reda på, så även vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset på det par du tror skall vinna.

Let’s Dance Historia

Lets Dance är ett tv-program som årligen kommer tillbaka till tv-rutan. Intresset runt detta växer ständigt, mycket tack vare vilka som deltar – då detta lockar olika mycket fans till de deltagande. Den första säsongen dansades igång 2006 och sedan dess har programmet varit i toppen av program i svensk tv. Utan att bli överraskad är detta program taget från brittiska BBC som hade ett liknande. 

Under säsongerna hittills har vi fått ta del av vinnare som Måns Zelmerlöw, Benjamin Ingrosso och Ingemark Stenmark – tre namn som alla är oerhört omtyckta från sina karriärer. Inför årets Lets Dance är det givetvis så att mängden av fans (öppnar för fler röster) måste läggas till i tankarna innan man bettar. Programmet har haft David Hellenius och Tilde Paula som programledare i mängder av säsonger.

Award free icon ODDS – VINNAREUNIBETBET365BETSSON
Star free icon ANDREAS LUNDSTEDT
Star free icon JOHN LUNDVIK
Star free icon MIKAEL SANDSTRÖM
Star free icon PENNY PARNEVIK
Star free icon ANDERS SVENSSON
Star free icon ALICE STENLÖF
Star free icon BATHINA PHILIPSON
Star free icon ANDERS JANSSON
Star free icon JAN BJÖRKLUND
Star free icon SUSSIE ERIKSSON

Spelbolag med odds på Let’s Dance 2020

Unibet logo

 100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.4

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet
Betsson logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Grymma odds på SHL & NHL
 • Läs mer om Betsson
Bet365 logo

 Upp till 1250kr spelkrediter

Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Vår absoluta favorit inom livebetting

 • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Odds vinnare Let’s Dance 2020

Lets Dance har inom den närmaste tiden klart med deltagare och odds på tävlingen. Under tiden du väntar på detta spännande och intressanta evenemang så kan du kika in våran oddsjämförelse om bland annat Vasaloppet eller Melodifestivalen, som också finns på vår hemsida. 

Det kommer finnas bra med odds på Lets Dance när tävlingen närmar sig och ett tips kan vara att kolla in våran oddsjämförelse, som går igenom samtliga spelbolag som erbjuder odds. Dagligen uppdaterad, eftersom oddsen ständigt ändras. Lets Dance och betting har blivit vanligare på senare dagar, då det i början inte alls var speciellt prioriterat – men idag erbjuder spelbolagen odds på Let’s Dance.

Vem vinner Let’s Dance 2020

Spelbolagen har ständigt klara favoriter när det kommer till dessa tävlingar, där flera olika kändisar gör upp i ett mycket omtyckt tv-program. Beroende på den deltagandes supporterskara redan innan tävlingen brukar man få ett högt-lågt odds. Det är ju rimligtvis så att man får fler röster ju mer fans man har från sin tidigare karriär. En sån som Anders Svensson kan dra ett lass med röster varje fredag, eftersom han var populär under sin tid i fotbollslandslaget. Vi har sett många olika deltagare genom åren, kockar, artister, idrottare och allt möjligt. Nedanför hittar ni samtliga deltagande den här säsongen:

 • Penny Parnevik, 23, influencer
 • Jan Björklund, 57, politiker
 • Anders Svensson, 43, fd. Fotbollsspelare
 • Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, läkare & tv-profil
 • Siw Malmkvist, 83, artist
 • Alice Stenlöf, 23, influencer
 • Bathina Philipson, 41, tv-profil
 • Andreas Lundstedt, 47, artist
 • Anders Jansson, 52, komiker och skådespelar
 • Sussie Eriksson, 57, komiker och musikalartist
 • John Lundvik, 37, artist

Betta på Let’s Dance

Att betta på Lets Dance har blivit populärt genom åren, framförallt genom att TV4 tagit med en hel del intressanta, omtyckta och roliga personer i programmet. Intresset ökar därmed och så gör även lusten att spela på evenemanget. Odds släpps inom den närmaste tiden. Odds på Lets Dance är dröjande på några av spelbolagen, men när vi sedan har detta klart kommer vi också kunna ge er en fullständig oddsjämförelse från detta – där ni kan ta reda på vilket danspar som är favoriter och hos vilket spelbolag ni hittar det bästa oddset på erat tips. Det första att tänka på när man bettar på Lets Dance, och Lets Dance betting i sig är att kolla upp om kändisen i dansparet har en del följare på ett sånt ställe som sociala medier, eller till exempel hur populär han/hon var under sin tidigare karriär. Intresse och popularitet lockar fansen – vilket innebär röster.