Musikbranschen är något som blivit omåttligt populärt inom betting på senare år. De flesta bettingsidorna punktmarkerar de största musikevenemangen och är snabba med att släppa sina odds och marknader. Speltips.se jämför marknadens hetaste odds inför varje musikevenemang.

Oddsjämförelser för Musik

IDOL

MELODIFESTIVALEN

evenemang odds

EUROVISION

Bettingsidor erbjuder musik odds

Bettingsidor och spelbolag har de senaste åren kunnat erbjuda odds på musikala evenemang från världens alla hörn. Idol och Eurovision Song Contest är två exempel på evenemang som spelbolagen minst sagt punktmarkerat på senare år. Musikens utveckling inom bettingvärlden har inte gått någon obemärkt förbi, och idag erbjuder i princip samtliga stora aktörer spel och odds på musik. I takt med att populariteten ökat så har spelbolagen även valt att vässa sina marknader ordentligt. Årligen bjuds vi på helt nya spelmarknader och några exempel på dessa marknader är vilka deltagare som får flest antalet röster, vilka deltagare som tar sig till final eller vilka deltagare som åker ut under aktuell omgång.

Det finns med andra ord en uppsjö av odds som man kan ta del av när det kommer till musikevenemang. Det är egentligen inte alls konstigt att spelbolagen valt att rikta allt större fokus på musiken, med tanke på att det på senare år blivit allt mer lättillgängligt att spela på internet. Idag kan man som spelare bevaka musikoddsen live samtidigt som man följer ett visst musikevenemang, vilket öppnar upp för möjligheten att placera ett livespel för att öka spänningen och sätta lite extra krydda på tillvaron.

Speltips.se jämför alla odds

Hos oss på Speltips.se kan du som läsare ta del av en komplett oddsjämförelse inför samtliga musikevenemang. Vi sätter samtliga spelbolag på den svenska marknaden under luppen i jakt på att identifiera marknadens absolut högsta odds. Oddsen uppdaterar vi dagligen med jämna mellanrum och naturligtvis uppdaterar vi oddsen allt mer frekvent när det drar ihop sig och evenemanget närmar sig sitt slut.

Några av musik evenemangen som vi jämför:

Att tänka på vid spel på musik odds

Musikprogram som exempelvis Idol är något som visat sig vara omåttligt populärt bland det svenska folket, och när det kommer till just betting så har man möjligheten att krydda till tillvaron en aning. Sitter man hemma med familjen och kollar på ett musikprogram, så kan man exempelvis placera ett livespel på en specifik deltagare man tror kommer att prestera bäst under kvällen, och samtidigt öka spänningen något rejält.

Mer ofta än sällan är det folkets röster som spelar en direkt avgörande roll när vinnare skall koras, därför kan en deltagares supporterskara spela en underskattad och viktig roll. Av den anledningen kan spelbolagen ofta vara fel ute i sina oddsbedömningar, vilket öppnar upp för möjligheten att pricka in en hel del intressanta skrällar. En annan viktigt sak att ha i åtanke är att förutsättningarna snabbt kan svänga under ett musikprogram, beroende på deltagarnas prestationer. Det innebär naturligtvis att oddsen också ändras relativt frekvent.

Vad musik innebär på Speltips.se

Speltips.se är en av landets ledande hemsidor inom betting och vi strävar efter att ständigt vässa vårt redan breda utbud. Vi punktmarkerar de största musikevenemangen runt om i världen och erbjuder dig som läsare möjligheten att ta del av bra analyser, senaste nytt och jämförelse av odds, för att du ska ha de absolut bästa förutsättningarna när du placerar ditt spel. Samtliga våra texter och analyser är objektivt grundade och vi lägger naturligtvis ingen personlig värdering i deltagarna under diverse musikevenemang.