Politik är något som blivit ett populärt ämne inom betting och oddsen släpps snabbt hos bettingsidorna för valen i Sverige, EU och övriga länder. Speltips.se jämför samtliga odds och hittar de högsta oddsen för varje val.

Vad politik innebär på Speltips.se

Speltips.se är en hemsida inom betting som är politiskt oberoende och som jämför odds på politiska evenemang runtom i världen. Vårt syfte är att hjälpa den som är intresserad av betting att kunna få ut så mycket som möjligt att sina spel genom bra analyser och jämförelse av odds. Vi lägger ingen personlig värdering i de politiska partierna eller företrädarna när vi skriver om betting kring politik.

Spelbolag med odds på Politik

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Bettingsidor erbjuder politik odds

Sedan många år tillbaka så har bettingsidor och spelbolag kunnat erbjuda odds på politiska evenemang runtom i världen. Detta har precis som övrig betting utvecklats och växt sig större för varje år, och idag har nästan alla bettingsidor på nätet odds på politik och dessutom flera olika spelalternativ. Det kan vara vilket parti i Sverige som får minst antal röster, vilka partier som bildar regering, om ett specifikt parti får över eller under ett x antal procent eller om Trump säger ett visst ord i sitt tal.

Spelalternativen idag är alltså många och bettingsidorna har lagt mer fokus på politik sedan att det blev mer lättillgängligt att spela på internet. Det gör att spelarna kan följa oddsen live och spela live även under tiden som rösterna räknas, vilket gör det hela extra spännande.

Speltips.se jämför alla odds

Det som gör Speltips.se unikt är att vi jämför alla spelbolag på den svenska spelmarknanden och inte bara ett fåtal utvalda spelbolag, detta gör att du alltid kan vara garanterad det högsta oddset på marknaden. Vi är dessutom aktiva med att uppdatera oddsen och försöker ha de uppdaterade minst en gång om dagen, men när evenemanget närmar sig sitt slut så kan vi ibland uppdatera oddsen var tioende minut när oddsen ändrar sig som mest.

Några av politik evenemangen som vi jämför:

Att tänka på vid spel på politik

Politik kan i många fall uppfattas som tråkigt och stelt, men när det kommer till betting så är det väldigt spännande då mycket kan hända på kort tid. Genom åren så har de stora skrällarna slagit in under ett flertal gånger som när SD tog sig in i Riksdagen eller när Donald Trump vann USA-valet år 2016. Läget kan också förändra sig väldigt snabbt och så också oddsen då media bevakar politikerna stenhårt inför valen vilket brukar resultera i en del skandaler som kan påverka väljarna. Det kan också hända politikerna något med hälsan likt det som hände Trump inför valet år 2020 när han drabbades av viruset vilket gjorde många osäkra, men sådan tur var så kunde han senare återhämta sig.