Odds på specialspel har växt i raketfart och spel på bland annat Gävlebocken har blivit omtalat. Vi jämför odds på alla specialspel på Speltips.se!

Vad specialspel odds innebär på Speltips.se

Ett special på Speltips.se inom betting är ett evenemang som inte går under de vanliga kategorierna som exempelvis musik eller politik. Det kan istället handla om odds på Gävlebocken som varit ett populärt evenemang att spela på. Men det kan också handla om Nobels Fredspris som inte heller riktigt platsar under någon av de vanliga kategorierna. Specialspel är därmed brett och här kan du hitta många olika typer av spel på odds.

Spelbolag med odds på EM

Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Bettingsidor erbjuder Specialspel odds

Bettingsidor har blivit allt bättre på att erbjuda odds på Speciaspel under de senaste åren och där ligger framförallt Betsson tillsammans med Unibet i framkant. Båda spelbolagen har dels ett brett utbud av evenemang inom specialspel men också ett bra utbud av spelmarknader inom varje specialspel. Ett exempel kan vara att man inte bara erbjuder odds på vinnare utan också på topp tre eller vem som slutar sist.

Speltips.se jämför alla odds

Vi på Speltips.se jämför oddsen på specialspel bland de spelbolag som erbjuder odds och faktum är att oddsen kan variera rejält inom denna kategori. Spelbolagen har oftast inte lika bra koll på specialspel och har därför väldigt olika uppfattningar om hur spelalternativen skall uppskattas när oddsen sätts.

Några av Specialspel evenemangen som vi jämför:

Att tänka på vid spel på Specialspel

Det är viktigt att ha klart för sig att det inte alltid är logiskt när ett spel avgörs inom specialspel. Det finns ofta många fler aspekter att ta till sig jämfört med en vanlig match i fotboll och framförallt så är inte alla vinklar lika tydliga. I fotboll är det mer tydligt när en stjärnspelare är skadad och då tar man med det i beräkningarna. Inom specialspel är det annorlunda då det är svårare att veta hur en jury i exempelvis Nobels Fredpris resonerar.