Odds på specialspel har växt i raketfart på senare år och spel på bland annat Gävlebocken och Nobels Fredspris har blivit väldigt omtalat. Vi jämför odds på alla specialspel på Speltips.se och dukar fram marknadens bästa odds för specialspel.

Oddsjämförelser för Specialspel

GÄVLEBOCKEN

NOBELS FREDSPRIS

Bettingsidor erbjuder Specialspel odds

Bettingsidor har blivit allt bättre på att erbjuda odds på Specialspel under de senaste åren och där ligger framförallt Betsson tillsammans med Unibet i framkant. Båda spelbolagen har dels ett brett utbud av evenemang inom specialspel men också ett bra utbud av spelmarknader inom varje specialspel. Ett exempel kan vara att man inte bara erbjuder odds på vinnare utan också på topp tre eller vem som slutar sist.

Speltips.se jämför alla odds

Vi på Speltips.se jämför oddsen på specialspel bland de spelbolag som erbjuder odds och faktum är att oddsen kan variera rejält inom denna kategori. Spelbolagen har oftast inte lika bra koll på specialspel och har därför väldigt olika uppfattningar om hur spelalternativen skall uppskattas när oddsen sätts.

Några av Specialspel evenemangen som vi jämför:

Att tänka på vid spel på Specialspel

Det är viktigt att ha klart för sig att det inte alltid är logiskt när ett spel avgörs inom specialspel. Det finns ofta många fler aspekter att ta till sig jämfört med en vanlig match i fotboll och framförallt så är inte alla vinklar lika tydliga. I fotboll är det mer tydligt när en stjärnspelare är skadad och då tar man med det i beräkningarna. Inom specialspel är det annorlunda då det är svårare att veta hur en jury i exempelvis Nobels Fredspris resonerar.

Vad specialspel odds innebär på Speltips.se

Ett special på Speltips.se inom betting är ett evenemang som inte går under de vanliga kategorierna som exempelvis musik eller politik. Det kan istället handla om odds på Gävlebocken som varit ett populärt evenemang att spela på. Men det kan också handla om Nobels Fredspris som inte heller riktigt platsar under någon av de vanliga kategorierna. Specialspel är därmed brett och här kan du hitta många olika typer av spel på odds.