Super Bowl stream på Speltips.se. Vi guidar dig så att du kan streama Super Bowl 2024 utan krångel och dessutom nästan helt gratis. Kravet är ett du har ett positivt saldo på ditt spelkonto för att kunna streama Super Bowl 2024.

OBS! Notera att streamens tillgänglighet kan skifta beroende på vart du befinner dig. Om du befinner dig utanför Sverige är det inte säkert att streamen fungerar.

Så livestreamar du matchen

Registrera dig hos Bet365

Besök Bet365 via den gröna knappen & registrera dig

Registrera dig hos Bet365

Besök Bet365 via den gröna knappen & registrera dig

Sätt in 25 kr eller mer

Sätt in 25 kr eller mer, om du inte redan har minst 1 kr på spelkontot.

Sätt in 25 kr eller mer

Sätt in 25 kr eller mer, om du inte redan har minst 1 kr på spelkontot.

Streama Super Bowl

Nu kan du titta på Super Bowl helt lagligt

Streama Super Bowl

Nu kan du titta på Super Bowl helt lagligt

Streama Super Bowl 2024

Bettingsidor erbjuder dig att streama Super Bowl 2024 till en väldigt förmånlig summa. Att streama livesport hos bettingsidor har blivit väldigt populärt under de sista åren då spelbolagen idag erbjuder livestreams från stora ligor och matcher vilket inte var fallet för. För att streama Super Bowl 2024 så behöver du ha ett konto hos någon av bettingsidorna som erbjuder stream på matchen och ett positivt saldo på kontot.

Fördelar med Super Bowl stream hos bettingsidor:

  • Alltid billigare än traditionella streamingplattformar
  • Bra kvalité och ljud, dock inga svenska kommentatorer
  • Snabbt och enkelt, tar en minut att få tillgång till streamen
  • Inget abonnemang krävs, så du behöver inte oroa dig för någon uppsägningstid

Bettingsidorna med Super Bowl stream

Vilka bettingsidor som erbjuder en Super Bowl stream varierar från år till år, men rent generellt om man pratar om streaming på sport så är det Unibet och Bet365 som ligger i framkant. Dessa två giganter inom den svenska spelmarknaden erbjuder mycket livestreaming på deras plattformar och brukar bland annat streama NBA, Bundesliga, Serie A, La Liga och flera andra ligor samt mästerskap.

Gratis Super Bowl stream?

Spelbolagen kräver i nästan samtliga fall att du har ett spelkonto och att du har ett positivt saldo vilket innebär minst en krona. Det innebär att om du inte redan har ett positivt saldo så behöver du sätta in 25 kr på spelkontot då det är minsta insättningen hos nästan alla spelbolag. Det är därmed inte helt gratis att streama Super Bowl och andra evenemang men det kostar heller inte många kronor.

Pengarna som du sätter in kan du spela för eller ta ut igen efter att du kollat färdigt på matchen. Spelbolagen har dock olika minsta uttagsgränser och en del kräver att det minsta uttaget är 100 kr eller mer för att accepteras.

Andra tjänster med Super Bowl stream

Om inte någon bettingsida streamar Super Bowl eller om du helt enkelt inte är nöjd med alternativet så finns det givetvis andra tjänster som sänder matchen. Matchen kan ses i den traditionella TV-kanal TV6 om du har tillgång till den eller så kan du också se matchen på Viaplay, en tjänst som dock kostar en del pengar varje månad. Om du är ny kund finns det dock ibland ett välkomsterbjudande där du kan få din första månad eller liknande till en billig peng.