TV-program är något som det länge gått att betta på både i Sverige och utomlands. Speltips.se täcker nästan alla TV-program som har odds hos svenska bettingsidor.

Oddsjämförelser för TV-Program

LET’S DANCE

BIG BROTHER

Bettingsidor erbjuder TV-program odds

Sedan många år tillbaka så har bettingsidor och spelbolag kunnat erbjuda odds på både svenska och utländska TV-program. I Sverige har vi bland annat stora program som Idol, Let’s Dance och dokusåpan Big Brother som går att spela på från svenska bettingsidor. Vad som är den gemensamma nämnaren för dessa tre program är att samtliga spelas in live vilket minskar risken för fusk. Program som spelas in i förhand kan man i de flesta fall inte spela på hos svenska spelbolag.

Speltips.se jämför alla odds

När ett program går att spela på i Sverige så jämför vi oddsen bland alla spelbolag i Sverige med en svensk spellicens. Därefter kan du spela på det spelet som du anser har mest spelvärde och direkt kan du se vilket spelbolag som ger dig det högsta oddset så att du får ut så mycket som möjligt av ditt spel.

Vi försöker uppdatera oddsen på en daglig basis rent generellt och mer ofta när evenemanget närmar sig slutet, då uppdateras oddsen hela tiden eftersom oddsen förändras mer aktivt hos spelbolagen.

Några av TV evenemangen som vi jämför:

Att tänka på vid spel på TV-Program

När det gäller livesända TV-program så brukar det i många fall vara tittarna som avgör tävlingen eller har en stor del i resultatet. Det kan vara väldigt kul för tittarna och deltagarna, men det kan också vara en nackdel för oss som bettar. När TV-tittarna som röstar så behöver det nödvändigtvis inte vara den med sämst sångröst som åker ur sångtävlingen eller den som beter sig sämst i en dokusåpa som får lämna.

TV-tittarna har alltid sin egna uppfattning om vem som bör få stanna och det finns många olika parametrar att ta hänsyn till. Om personen är känd sedan tidigare, om personen uppfattas som snygg av många, personligheten, hur personen underhåller och mycket därtill. Tänk därför till både en och fem gånger före det att du placerar ditt spel – även om du tycker att personen du ska spela på är överlägset bäst i det den deltar i.

Vad TV odds innebär på Speltips.se

Vad TV odds innebär på Speltips.seSpeltips.se finner intresse i ett TV-program när svenska spelbolag erbjuder odds eller annat relaterat till betting på programmet. Då börjar våra experter följa programmet på nära håll för att kunna ta del av så mycket information som möjligt. Därefter så skriver experterna speltips om spelvärda spel och jämför oddsen bland alla bettingsidor så att du alltid kan få det högsta oddset när du vill betta på TV-program.