Let’s Dance har blivit ett populärt tv-program för oss svenskar. När Let’s Dance startar den här upplagan har vi också Let’s Dance 2022 odds på tävlingen – där flera av våra största spelbolag erbjuder spännande spel. Se alla odds Let’s Dance 2022 här!

Let’s Dance Betting

Fredagarna på tv erbjuder en hel del populära tv-program, ett av dessa är Lets Dance, som senare år varit en mycket populär tävling att kolla på. Miljontals svenskar följer detta på nära håll, både på plats för några men majoriteten på genom kanalen TV4. Det är ständigt nya kändisar som deltar, med olika bakgrund från olika branscher – vilket ger det en grym bredd med tittare från olika åldrar och med olika intressen. 

Betta på Lets Dance tänker ni – ja, det är full rimligt nuförtiden och det erbjuds odds på tävlingen. Odds på Lets Dance finns hos mängder med olika spelbolag och idag syns odds på bland annat vem som är favorit till att ta hem tävlingen. Med vår oddsjämförelse hjälper vi dig att hitta det bästa oddset för just ditt spel, då spelbolagen erbjuder olika odds från och till. Är du ute efter att vinna pengar, så är bakgrundsinfon mycket viktig att ta reda på, så även vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset på det par du tror skall vinna.

Let’s Dance Historia

Lets Dance är ett tv-program som årligen kommer tillbaka till tv-rutan. Intresset runt detta växer ständigt, mycket tack vare vilka som deltar – då detta lockar olika mycket fans till de deltagande. Den första säsongen dansades igång 2006 och sedan dess har programmet varit i toppen av program i svensk tv. Utan att bli överraskad är detta program taget från brittiska BBC som hade ett liknande. 

Under säsongerna hittills har vi fått ta del av vinnare som Måns Zelmerlöw, Benjamin Ingrosso och Ingemark Stenmark – tre namn som alla är oerhört omtyckta från sina karriärer. Inför årets Lets Dance är det givetvis så att mängden av fans (öppnar för fler röster) måste läggas till i tankarna innan man bettar. Programmet har haft David Hellenius och Tilde Paula som programledare i mängder av säsonger.

Uppdatera odds
VINNARODDS BET365 BETSSON UNIBET
Eric Saade
1.20
1.30
1.30
Filip Dikmen
4.33
3.20
3.20

Spelbolag med odds på Let’s Dance 2022

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Leovegas logo

 Få 100 kr Free Bet

Maxbonus: Få 100 kr Free Bet

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Snabbregistrering med BankID

 • Läs mer om LeoVegas
Till LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Bet365 logo

 Upp till 1250kr spelkrediter

Bet365 spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bäst på livebetting & egen bonuskod

 • Läs mer om Bet365
Till Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Odds vinnare Lets Dance 2022

Lets Dance har inom den närmaste tiden klart med deltagare och odds på tävlingen. Under tiden du väntar på detta spännande och intressanta evenemang så kan du kika in våran oddsjämförelse om bland annat Vasaloppet eller Melodifestivalen, som också finns på vår hemsida. 

Det kommer finnas bra med odds på Lets Dance 2022 när tävlingen närmar sig och ett tips kan vara att kolla in våran oddsjämförelse, som går igenom samtliga spelbolag som erbjuder odds. Dagligen uppdaterad, eftersom oddsen ständigt ändras. Lets Dance och betting har blivit vanligare på senare dagar, då det i början inte alls var speciellt prioriterat – men idag erbjuder spelbolagen odds på Let’s Dance 2022.

Komplett oddsjämförelse för Let's Dance

Vem vinner Let’s Dance 2022

Spelbolagen har ständigt klara favoriter när det kommer till dessa tävlingar, där flera olika kändisar gör upp i ett mycket omtyckt tv-program. Beroende på den deltagandes supporterskara redan innan tävlingen brukar man få ett högt-lågt odds. Det är ju rimligtvis så att man får fler röster ju mer fans man har från sin tidigare karriär. Vi har sett många olika deltagare genom åren; kockar, artister, idrottare och svenska profiler. Nedanför hittar ni samtliga deltagande inför Let’s Dance 2022:

 • DELTAGARE EJ KLAR
 • DELTAGARE EJ KLAR
 • DELTAGARE EJ KLAR
 • DELTAGARE EJ KLAR
 • DELTAGARE EJ KLAR
 • DELTAGARE EJ KLAR
 • DELTAGARE EJ KLAR

Jämför Let’s Dance 2022 odds här

När det kommer till betting på underhållning som Let’s Dance odds 2022 är det extra viktigt att jämföra oddsen mellan alla svenska bettingsidor. Vi på Speltips.se hjälper alla att göra kompletta oddsjämförelser på hela programmet – 100% kostnadsfritt för alla som vill. 

I vår oddsjämförelse går vi igenom odds Let’s Dance 2022 på alla svenska bettingsidor och ser till att du får det bästa oddset som finns tillgängligt på hela marknaden. Du kan spara tusentals kronor på att använda verktyg för jämförelse av odds och det är som sagt helt gratis att göra. 

Betting på underhållning är lite mer oviss än vanliga sporter så spelbolagen har ofta väldigt olika odds på Let’s Dance deltagare – detta kan du utnyttja. Ge dig själv lite mer makt gentemot spelbolagen och låt oss på Speltips.se hjälpa dig att jämföra Let’s Dance odds 2022 och välja rätt bettingsida. 

Betta på Let’s Dance

Att betta på Lets Dance har blivit populärt genom åren, framförallt genom att TV4 tagit med en hel del intressanta, omtyckta och roliga profiler i programmet. Intresset ökar därmed och så gör även lusten att spela på evenemanget. Odds släpps inom den närmaste tiden. Odds på Lets Dance är dröjande hos några av spelbolagen, men när vi sedan har detta klart kommer vi också kunna ge er en fullständig oddsjämförelse från detta – där ni kan ta reda på vilket danspar som är favoriter och hos vilket spelbolag ni hittar det bästa oddset på erat tips.

Det första att tänka på när man bettar på Lets Dance, och Lets Dance betting i sig är att kolla upp om kändisen i dansparet har en del följare på ett ställe som exempelvis sociala medier, eller till exempel hur populär han/hon var under sin tidigare karriär. Intresse och popularitet lockar fansen – vilket naturligtvis innebär fler röster.

Betta på Let's Dance - alla odds

Let’s Dance upplägget 2022

Om du ska lägga ett par odds Let’s Dance 2022 då kan det vara bra att vässa dina kunskaper lite så att du har full koll på hur allt fungerar. Det finns faktiskt väldigt intressant ny information kring Let’s Dance upplägget 2022: det kommer inte längre sändas på fredagar, numera kan du titta på programmet på lördagar istället och det är en ändring som träder i kraft inför denna upplagan. 

Let’s Dance Upplägget 2022 – viktig information: 

 • Årets säsong är den 17:e. 
 • 10-12 danspar med en kändis och en professionell dansare tävlar i Let’s Dance 2022.
 • Varje vecka är det ett nytt tema. 
 • Efter alla har dansat tolkas juryröster + tittarröster, lägst total åker ur tävlingen.
 • Ligger flera par lika avgör tittarröster vem som lämnar. 
 • Let’s Dance 2022 startar den DATUM
 • Let’s Dance 2022 sänds på lördagar.
 • Tävlingen går ut på att hänga kvar genom 10-12 veckor och sedan vinna glasskon.
 • Du kan se programmet i TV4, Cmore eller TV4play. 

Upplägget för Let’s Dance 2022 är egentligen precis som det brukar vara. Vi kommer inte se någon storpublik i studion, men ett par bord med människor kommer vara där precis som TV4 gjorde med Talang 2022. Den stora skillnaden är att det sänds på lördagar istället och det gör att Let’s Dance odds 2022 kommer avgöras samtidigt som bland annat Stryktipset, nu blir lördagar än mer heliga.

Programledare Let’s Dance 2022

TV4 har äntligen avslöjat vilka som blir nya programledarna för flaggskeppet Let’s Dance 2022, det blir en duo bestående av PROGRAMLEDARES NAMN och PROGRAMLEDARES NAMN. Denna super-duo har varit ansiktet utåt för otroligt många program genom åren. PROGRAMLEDARES NAMN har bland annat lett Melodifestivalen innan, och PROGRAMLEDARES NAMN har bland annat varit programledare för PROGRAM

– Jag är så stolt och glad över att kunna presentera denna fantastiska duo som nya programledare för Let’s Dance, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4. 

Årets nya Let’s Dance säsong och tävlingen om den åtråvärda glasskon drar igång nu under våren och tidigare säsonger så har det varit Tilde de Paula Eby och David Hellenius som varit frontfigurer, nu blir det istället en ny, erfaren kombination som kommer guida svenska folket igenom tävlingen. Vi är i trygga händer här och enligt programledarna själv så är dem spända, lite övertända och ser uppdraget som en stor ära. 

Let’s Dance deltagare

Det pågår alltid en diskussion kring vilka deltagare som kommer medverka i Let’s Dance och än så länge så har inte TV4 avslöjat vilka deltagare som kommer tävla i programmet. Det stoppar dock inte rykten kring Let’s Dance deltagare att florera på nätet och vi har listat senaste nytt kring deltagarna som det snackas en del kring nedan. 

Let’s Dance Deltagare 2022 – Här är ryktena: 

 • DELTAGARENS NAMN ryktas till Let’s Dance 2022 
 • DELTAGARENS NAMN snackas det också en del om 
 • DELTAGARENS NAMN har florerar en del kring Let’s Dance-rykten 

När väl TV4 släpper släpper sin deltagarlista så kan du räkna med att vi kommer publicera den med en gång, men just nu så får vi sitta och vänta med spänning och diskutera olika rykten tills dagen kommer då Let’s Dance deltagare 2022 släpps officiellt. 

Jurymedlemmar 2022

Let’s Dance Jury 2022 har ej gjorts offentlig än, men det är ingen vild gissning eller något stort avslöjande att det med största sannolikhet blir precis samma personer som förra säsongen: Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger. 

Let’s Dance jury 2022 blir troligen samma som förra upplagan, för det är ju dumt att ändra ett vinnande koncept och en himla massa människor verkar tycka om denna trio väldigt mycket. Odds Let’s Dance 2022 påverkas ju inte direkt av detta, men det är ändå bra information att ha med sig i ryggsäcken, så vi uppdaterar dig självklart när det är offentligt. Noterbart är också att Irving och Wilson har medverkat varje år sedan 2006.