Den 18 mars dansar en ny kull kändisar igång årets säsong av Let’s Dance. Programmet, som blivit en tittarfavorit, programleds av Petra Mede och David Lindgren. Spelbolagen har laddat upp ett grymt utbud med odds på Let’s Dance 2024. 

Let’s Dance Betting

Fredagarna på tv erbjuder en hel del populära tv-program, ett av dessa är Lets Dance, som senare år varit en mycket populär tävling att kolla på. Miljontals svenskar följer detta på nära håll, både på plats för några men majoriteten på genom kanalen TV4. Det är ständigt nya kändisar som deltar, med olika bakgrund från olika branscher – vilket ger det en grym bredd med tittare från olika åldrar och med olika intressen. 

Betta på Lets Dance tänker ni – ja, det är full rimligt nuförtiden och det erbjuds odds på tävlingen. Odds på Lets Dance finns hos mängder med olika spelbolag och idag syns odds på bland annat vem som är favorit till att ta hem tävlingen. Med vår oddsjämförelse hjälper vi dig att hitta det bästa oddset för just ditt spel, då spelbolagen erbjuder olika odds från och till. Är du ute efter att vinna pengar, så är bakgrundsinfon mycket viktig att ta reda på, så även vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset på det par du tror skall vinna.

Let’s Dance Historia

Lets Dance är ett tv-program som årligen kommer tillbaka till tv-rutan. Intresset runt detta växer ständigt, mycket tack vare vilka som deltar – då detta lockar olika mycket fans till de deltagande. Den första säsongen dansades igång 2006 och sedan dess har programmet varit i toppen av program i svensk tv. Utan att bli överraskad är detta program taget från brittiska BBC som hade ett liknande. 

Under säsongerna hittills har vi fått ta del av vinnare som Måns Zelmerlöw, Benjamin Ingrosso och Ingemark Stenmark – tre namn som alla är oerhört omtyckta från sina karriärer. Inför årets Lets Dance är det givetvis så att mängden av fans (öppnar för fler röster) måste läggas till i tankarna innan man bettar. Programmet har haft David Hellenius och Tilde Paula som programledare i mängder av säsonger.

VINNARODDS BET365 BETSSON UNIBET
Hampus Hedström
Charlotte Kalla
Renaida Braun

Spelbolag med odds på Let’s Dance 2024

bet365 odds bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

 • + 100 SEK Gratis på Slots

 • Läs mer om Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Odds vinnare Lets Dance 2024

Speltips.se är tidigt ute när det kommer till odds på vinnare Let’s Dance 2024. I dagsläget presenteras deltagarna en efter en och därefter släpps oddsen inför säsongen. Hittills har svenska kändisar som Charlotte Kalla, Tone Sekelius och Nilla Fischer tackat ja till programmet. 

Tävlingen närmar sig med stormsteg och så fort allting är spikat släpps oddsen. Då är Speltips.se först på plats att både släppa och jämföra oddsen för er läsare. Vår oddsjämförelse kommer vara uppdaterad dagligen då oddssen är i ständig rörelse. På senare år har det blivit allt mer populärt att betta på Let’s Dance och därför erbjuder flera spelbolag nu ett bra utbud.

Komplett oddsjämförelse för Let's Dance

Vem vinner Let’s Dance 2024

Svenska folket röstar på sina favoriter och desto större supporterskala en deltagare har, desto bättre chanser, såklart. Spelbolagen vet om detta och rankar deltagarna efter popularitet. Genom åren har vi fått se mängder av olika välkända ansikten. Idrottare, artister, kockar och andra svenska profiler har gjort upp – och även i år finns flera av dessa beskrivningar med bland deltagarna. Nedanför listar vi personerna som hittils tackat ja till årets Let’s Dance-säsong:

 • Johanna Lind Bagge – Fröken Sverige 1993, tv-profil och Anders Bagges fru
 • Charlotte Kalla – Längdskidåkare med hela nio OS-medaljer
 • Tone Sekelius – Sångerska, influencer och programledare
 • Rickard Sjöberg – Programledare för Postkodsmiljonären
 • Andreas Wijk – Artist
 • Nilla Fischer – Fotbollsspelare
 • Johan Jureskog – Kock
 • Renaida Braun – TV-aktuell sångerska

Jämför Let’s Dance 2024 odds här

Det har blivit allt mer populärt att betta på program som Let’s Dance, Melodifestivalen och övriga stora tittarfavoriter på svensk tv. Trycket innebär också att spelbolagen ökar sina oddsmarknader på diverse tv-program. Oddsen för Let’s Dance 2024 släpps så fort samtliga deltagare är presenterade inför kommande säsong. 

Vi jämför samtliga odds som erbjuds via spelbolagen på vår oddsjämförelse. Gör en korrekt analys av programmet och ditt förväntade spel på Let’s Dance med hjälp av vårt kostnadsfria verktyg. Ge dig själv lite mer makt gentemot spelbolagen och låt oss på Speltips.se hjälpa dig att jämföra de olika spelbolagens odds på programmet.

Betta på Let’s Dance

Att betta på Lets Dance har blivit populärt genom åren, framförallt genom att TV4 tagit med en hel del intressanta, omtyckta och roliga profiler i programmet. Intresset ökar därmed och så gör även lusten att spela på evenemanget. Odds släpps inom den närmaste tiden. Odds på Lets Dance är dröjande hos några av spelbolagen, men när vi sedan har detta klart kommer vi också kunna ge er en fullständig oddsjämförelse från detta – där ni kan ta reda på vilket danspar som är favoriter och hos vilket spelbolag ni hittar det bästa oddset på erat tips.

Det första att tänka på när man bettar på Lets Dance, och Lets Dance betting i sig är att kolla upp om kändisen i dansparet har en del följare på ett ställe som exempelvis sociala medier, eller till exempel hur populär han/hon var under sin tidigare karriär. Intresse och popularitet lockar fansen – vilket naturligtvis innebär fler röster.

Betta på Let's Dance - alla odds

Let’s Dance upplägget 2024

Har du koll på hur allt kring Let’s Dance fungerar inför säsongen 2024? Nu bjuder vi på högintressant information inför säsongsstarten. Nedanför listar vi ett gäng punkter som är bra att ta del av innan du lägger ditt/dina spel på Let’s Dance 2024.

Let’s Dance Upplägget 2024 – viktig information:

 • Let’s Dance har premiär lördagen den 18 mars.
 • TV4 sänder programmet även i år. Repris går att se hos playtjänsten TV4 Play.
 • Petra Mede och David Lindgren har fått förnyat förtroende som programledare. 
 • Juryn består av Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger
 • Nytt tema varje vecka
 • Tävlingen går ut på att hänga kvar hela vägen (10-12 veckor) och sedan vinna glasskon. 
 • Bakom kulisserna jobbar över 115 personer med Let’s Dance i år.

Upplägget inför Let’s Dance 2024 är precis som det brukar vara. Charlotte Kalla, Nilla Fischer och Johan Jureskog är tre av deltagarna som vill vinna årets tävling. Regerande mästaren Eric Saade träffar vi på finaldagen när han skall lämna över skon till årets vinnare. Lördagarna blir från och med den 18 mars mer än bara Stryktipset för oss intresserade. 

Programledare Let’s Dance 2024

Petra Mede och David Lindgren får förnyat förtroende att leda Let’s Dance 2024. Duon har ett gäng år på nacken och har efter några lyckade säsonger fått fortsätta leverera på bästa sändningstid. Mede, som faktiskt har några år inom dansyrket, har blivit rutinerad inom programledarrollen medans David Lindgren får ses som en oprövad junior i jämförelse. 

Den rätt så nya programledar-duon har ersatt Tilde de Paula och David Hellenius på ett utmärkt sätt. I år skall man få vägleda deltagare som Charlotte Kalla, Nilla Fischer, Tone Sekelius och Johan Jureskog på dansgolvet. Vem man lämnar över den åtråvärda glasskon till i slutet av säsongen återstår att se, men den är i trygga händer tills dess.

Let’s Dance deltagare

Spekulationerna kring vilka deltagare som kommer medverka i Let’s Dance har varat länge. När TV4 släppte sina första kort inför säsongen 2024 startade snacket rejält. Som vanligt är det en härlig, salig och lite oväntad blandning av kändisar som utmärker säsongen. Samtliga har en bakgrund inom tävling på ett eller annat sätt. Nedanför listar vi två saker det snackats om inför Let’s Dance 2024. 

Let’s Dance Deltagare 2024 – Här är ryktena: 

 • Johanna Lind Bagge deltar i Let’s Dance 2024 för att göra det bättre än sin man, Anders Bagge, som slutade tia för tolv år sedan.
 • Endast 10 deltagare i årets upplaga av Let’s Dance innebär att det blir färre och färre för varje år som går. Har intresset minskat hos landets kändisar?

Listan över deltagarna i Let’s Dance 2024 är släppt så fort den är publicerad av TV4. Men redan nu kan ni ta del av några av personerna som skall försöka dansa hem titeln. Spekulationerna om nästa avslöjande pågår tills dess att programmet drar igång den 18 mars.

Jurymedlemmar 2024

TV4 dansar den 18 mars igång sin 18:e säsong av Let’s Dance och mycket har hänt på vägen. Deltagare, programledare, arbetare och mycket, mycket annat har bytts ut genom åren. En sak som, mer eller mindre alltid, återkommer varje år är juryn. Där kan vi alltid räkna in Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger. 

Trion är otroligt omtyckt. Ett vinnande koncept är oftast dumt att ändra på. Tittarna bokstavligt talat älskar dessa tre under Let’s Dance-programmen. Irving, Wilson och Clemenger har ingen större påverkan av vilken deltagare som åker ur, men ger oss tittare en insyn i vilket par som var bäst respektive sämst vecka efter vecka med sina betyg. Den erfarna juryn har funnits med sedan TV4 drog igång programmet. Publikfavoriten Tony Irving har, tillsammans med Ann Wilson, medverkat varje år sedan 2006.