Eftersom aktiviteten i vår facebook grupp och på speltips.se har varit så pass hög har vi hittat ett spelbolag som lyssnat på oss, det är fantastiskt vilken effekt denna grupp har fått redan. Det är dessutom en stor aktör i form av LeoVegas, som har en sprillans ny bok som dessutom är den snabbaste på mobilen.

Vi har fixat en exklusiv bonus

Vad leoVegas erbjuder är 3 st förhöjda odds på premier League till alla nya som registrerar sig genom vår länk här. Första och andra bettet är på 25% högre odds och det tredje bettet är på 50% högre odds! Hur grymt är inte det? Du kan också som vanligt också ta del av deras sportbonus på 100% upp till 1000 kr.

Max bet är på 200/bet för oddsboosten, vill ni lägga högre bet är det självklart tillåtet. Du behöver även lägga ett bet emellan varje “oddsboost” av tekniska skäl på LeoVegas. Alltså får du en boost på ditt 1a, 3e samt 5e bett. Mer underhållning för spelarna helt enkelt! 🙂

Boostern gäller endast för medlemmar vår facebook grupp och våra läsare på speltips.se så därför behöver du även registrera dig via denna länk: Hämta dina förhöjda odds här.

Frågor och svar

För dig som går via de länkarna som speltips har angett får tre stycken odds boosters. Två av dessa är på 25% boostade odds och den tredje är på 50%.
Det vi alla älskar att betta på, Premier League. Under hela helgen.
Du klickar i rutan när du placerar ditt bett.
Svaret är nej. Du behöver lägga ett bet emellan av tekniska skäl på LeoVegas. Alltså får du en boost på ditt 1a,3e samt 5e bett. Mer underhållning för spelarna!
Maxbettet för boosten är 200SEK, däremot kan du lägga ett högre bett. Du kommer endast erhålla en boost på de 200 kronorna.
10.000 SEK per bet.
LeoVegas erbjuder svensk support 24 timmar om dygnet.