Vi kan idag som en stolt samarbetspartner till Bethard berätta att vi under söndagen kommer att tävla ut en signerad tröja av Zlatan i vår Facebook-grupp med över 38 000 medlemmar. Det är helt gratis och du behöver endast lämna en gissning i kommentarsfältet för att få vara med i utlottningen!

Speltips.se är idag Sveriges största hemsida inom betting och speltips med tusentals besökare varje dag. Det är dock inte bara på hemsidan som vi finns utan vi har också en stor community på Facebook tillsammans med alla medlemmar där vi diskuterar betting i alla dess former under alla dagar på året. Tack vare detta så har vi nu fått den unika möjligheten att tävla ut en tröja signerad av Zlatan till någon av våra medlemmar.

Det är enkelt att delta

Det viktigaste du behöver göra för att kunna delta är att gå med i Facebook-gruppen Speltips – Svensk community med bettingtips, du kommer till gruppen genom att klicka här

På söndag kl 09.00 så släpps tävlingen i communityn och det enda du då behöver göra är att gissa minuten för matchens sista mål i matchen Arsenal-Manchester United. Du lämnar din gissning i kommentarsfältet på tävlingsinlägget, det är givetvis helt gratis och när du gjort det är du med i tävlingen om tröjan signerad av Zlatan.

Det är dock inte det enda du har möjlighet att vinna, om du vill så kan du även delta i en utlottning som kan ge dig chansen att som en av 15 vinnare ta med en polare till Los Angeles för att träffa legendaren. För att vara med i denna utlottningen krävs det dock en lite större motprestation av dig, och det är att du spelar för minst 100 kr – vilket ger dig en lott till utlottningen. Du kan samla på dig en lott per dag fram till den 17:e mars.

Till Bethard