Finalen mellan Sevilla FC och AS Roma i UEFA Europa League spelas under onsdagen. Vi har ett exklusivt gratisspel att dela med oss utav!

Vi har nöjet att erbjuda ett exklusivt erbjudande inför Europa League-finalen mellan spanska Sevilla och italienska Roma. Finalen på Puskas Arena i Budapest spelas under onsdagskvällen. Det här blir en höjdpunkt under säsongsavslutningen som kommer följas av samtliga fotbollsälskare. Båda lagen har siktat mot det här slutmålet sedan starten på säsongen och nu skall titeln delas ut. Sevilla är den främsta klubben när det kommer till Europa League med sina sex titlar. Det återstår att se om huvudstadsklubben Roma kan stoppa spanjorerna från ytterligare en pokal i prisskåpet.

Finallagen växlar upp under finalen och det gör även vi. Ta del av välkomsterbjudandet från Mr Green inför finalen och få 500 kr i gratisspel.

Vägen till finalen

Att säsongen går emot sitt slut behöver inte alltid vara negativt. Det betyder att Champions League, Europa League och Conference League har sina finaler att erbjuda. Den här aftonen lägger vi allt fokus på matchen i Ungern, som under onsdagskvällen får allt rampljus riktar emot sig när Sevilla och Roma gör upp om Europa League-titeln. Säsongen har varit lång och slitet har varit hårt. Bara ett av finallagen kan få en lysande och positiv avslutning på säsongen. Såhär har vägen från gruppspel till final sett ut för inblandade klubbar.

Sevilla: 

Sevillas säsong har varit svajig. Klubben har hunnit sparka två tränare bland annat. En tredjeplats i Champions League-gruppspelet innebar ett slutspel i Europa League. Den tredje, och nuvarande, tränaren för säsongen José Luis Mendilibar har tagit klubben till en Europa League-final. Den mesta mästaren i turneringen har gått rent i slutspelet trots tuffa motstånd i form av PSV, Fenerbahce, Manchester United och Juventus. Nu väntar nästa italienska motståndare i finalen som spelas under onsdagskvällen. Under säsongen har målvakten Bounou, den rutinerade mittfältaren Rakitic och anfallaren En-Nesyri stuckit ut. Tre spelare som spanjorerna behöver i ett bra skick här.

Förväntad startelva i finalen: Bounou; Navas, Bade, Gudelj, Telles; Fernando, Rakitic; Ocampos, Torres, Gil; En-Nesyri

Roma:

Roma coachas av den rutinerade tränaren José Mourinho. Portugisen har fått till en stabilitet i den italienska storklubben och därmed har man lyckats utmana ordentligt ute i Europa. Ligaspelet blev dock en besvikelse efter att man missade Champions League-platsen. Därför är den här finalen extra viktig för huvudstadsklubben. Segraren i Europa League får en direktplats till nästa års Champions League. Något som Mourinho ställt in sig på efter en lång och tuff väg till Budapest. Italienarna har slagit ut RB Salzburg, Real Sociedad, Feyenoord och Bayer Leverkusen. I helgen passade den portugisiska tränaren på att vila sin lagkapten och bästa målgörare Lorenzo Pellegrini i hopp om att han blir avgörande i finalen.

Förväntad startelva i finalen: Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham

Titta här! Mr Green har utökat sin välkomstbonus från 100 kr till 500 kr inför Europa League-finalen! Utnyttja erbjudandet via länken!