Speltips.se egna spelexpert Oskar Block har på mindre än 14 dagar spelat in nästan 4 500 000 kronor genom Stryktipset och Europatipset. Oskar är en välkänd profil inom spelbranschen och har tidigare varit i rampljuset efter att ha spelat in stora pengar till läsarna på Speltips.se.

Efter att ha vunnit nästan en miljon under lördagen på Stryktipset så fick Oskar Block enligt han själv blodad tand för att ge även Europatipset en chans. Efter att ha hittat ytterligare fyra personer som ville vara med och dela på det 8400 kronor stora systemet så lämnades det in strax innan matchstart. Kupongen togs fram tillsammans med hans trogna radarpartner Christoffer, som både deltog på Stryktipset och Europatipset.
– Det tog många timmar att ta fram systemet och jag valde att lämna in det strax före spelstopp för att kunna få med så mycket information som möjligt i min systemanalys. Det var ett par ändringar på slutet som tillslut faktiskt blev avgörande för utgången och det är jag tacksam för nu, men det kunde ju likväl varit tvärtom.

Du har fått 13 rätt på både Stryktipset och Europatipset på mindre än två veckor. Det måste vara unikt?
– Ja det tillhör sannerligen inte vanligheterna och jag har faktiskt aldrig tidigare fått 13 rätt, så att jag får det två gånger med 11 dagars intervall känns helt ofattbart. Lite kuriosa är att vi redan dagen efter den första vinsten var nära att kamma hem ett miljonbelopp på Europatipset, men vi föll på målsnöret den gången.

Det är många som undrar hur du spelade och vad systemet kostade. Är det något du vill avslöja?
– Det gör jag gärna, det var ett egenreducerat vilket innebär att jag hade satt en grundrad och sedan lade på olika krav för att då reducera antalet rader (och då kostnaden). Grundraden kostade 15552 kr, men den lyckas krympas ned till 8400 kr. Det måste bli minst ett grönt tecken, ett lila tecken, ett orange tecken och ett blått tecken för att kupongen ska få 13 rätt. 

Att få med krysset i Bratislava samt tvåan i Sheriff Tiraspol blev de stora kupongrensarna. Vi har mycket att tacka Damir Kojasevic som stod för Sutjeskas kvittering i slutminuterna av matchen mot Bratislava, berättar Oskar.

Bilderna på vinsterna och det egenreducerade systemet Oskar berättade om finns nedan.

Fortsätter att spela

Många kan tänkas sluta spela eller åtminstone ta en paus efter två gigantiska vinster, men Oskar Block har andra planer och berättar att Stryktipset redan på lördag bjuder på en jackpot. Formen är minst sagt god för herr Block, men att han kammar hem ytterligare en storvinst är inget han varken hoppas eller tror på.
– Efter att ha vunnit två stora vinster på en kort tid så inser även jag att sannolikheten att det sker en tredje gång är liten, det är dock en spännande jackpot på lördag som väntar. Det är mycket sannolikt att jag lägger en kupong om inte streck-procenten är alldeles för rena, men vi får se imorgon om värdet finns för att göra en ny satsning. Det tar trots allt mycket tid om man vill gå in för det på riktigt som vi gjort de senaste omgångarna, förklarar Oskar.

Investerar vinstpengarna

Oskar berättar att han sedan barnsben gillat att se pengar växa och att det är lite av hans stora hobby i livet förutom innebandyn som han också investerar mycket tid i. Vinstpengarna kommer inte att gå till resor och fest utan istället har Oskar en klar plan och mål gällande hur pengarna skall komma till användning.
– Det mesta kommer in på börsen och tanken är att inom något år köpa mig en trevlig bostadsrätt. Sedan innebär det naturligtvis att spelkassan drygas ut lite, avslutar en lycklig Oskar.