Filip Fahlström och Jakob Eriksson vann var sin resa med spelbolaget Paf till Düsseldorf via en tävling från Speltips.se. På plats i Tyskland fick man se en magisk Bundesliga-match när Dortmund vände underläge till en 3-2-seger mot självaste Bayern München. Stämningen på Signal Iduna Park var fantastisk och Club PAF hann även med att göra en intervju med grabbarna innan hemresa!

– Det var min första Club Paf-resa. Jag vann den via tävling i snöbollsform där alla började med 100 kronor och den som fick ihop störst summa på tre spel under helgen vann. Jag blev förstås väldigt glad över vinstresan, men samtidigt väldigt förvånat då jag inte trodde att det skulle räcka hela vägen, berättar Jakob

Även för Filip var det första Club Paf-resan:

Resan var väldigt bra, inga problem överhuvudtaget. Allt sköttes smidigt. Många minnen har skapats under resan. Det bjöds på en hel del bra och roliga aktiviteter. Jag tyckte även ölprovning var väldigt intressant med mycket god öl och intressant fakta om Düsseldorf. Matchen Dortmund-Bayern München blev såklart den självklara höjdpunkten med tanke på matchbilden och inramningen. Stämningen på läktaren var sjuk och spelet var intensivt och spännande.

Vad tycker ni om Speltips FB-community?

Grym sida, alla admins och medlemmar är supertrevliga och hjälper alltid till. Något jag tycker är lite unikt i denna facebookgrupp–> är att alla är trevliga mot varandra även om dem är oense om något, svarar Jakob.

Även Filip är av samma åsikt:

Jag tycker att det är en väldigt bra grupp med många givande och olika dagliga rekar från flertalet skickliga spelare. Oftast är det väldigt bra och utförliga rekar, vilket gör det enklare att betta om man själv inte har tid att reka lika djupgående. Tävlingar och kampanjerna dem har regelbunden är roliga och gör bettingen intressantare då man delvis kan vinna bettet man lade och även ha chans att vinna fina priser.

Bägge killarna har varit med i Speltips.se från och till under det senaste året och de bettar främst på fotboll via Paf.com men även ishockey och UFC.

Varför tycker du att andra bettingspelare ska välja att bli medlemmar på Paf.com?

– Det är dels för att det är en smidig sida med bra utbud och dels för att de arrangerar tävlingar där man kan vinna resor med Club Paf, framhåller Jakob.

– Ja, det fungerar väldigt smidigt med uttag och insättningar. Sidan har även ett väldigt brett utbud när det kommer till betting och täcker allt jag spelar på. Sen är det självklart en fin bonus att dem har både utlottningar och tävlingar där man kan vinna fina resor och sportupplevelser, tillägger Filip.

Info

I Club Pafs Bundesliga-paket för två personer ingick följande:
– Flygresa Arlanda-Düsseldorf t/r
– Bekvämt boende 4 nätter med del i dubbelrum med frukost på 4-stjärnigt hotell
– Bonuspengar till Paf.com, 2000 SEK till spelkontot.
– Välkomstmiddag på bryggerirestaurang i Düsseldorf
– Matchbiljetter till matchen Dortmund – Bayern München
– En Paf-påse fylld med överraskningar
– En oförglömlig upplevelse tillsammans med Club Paf