Ishockey-VM 2022 är igång och idag spelar hemmanationen Finland mot Norge i lagets första gruppspelsmatch. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Finland vs Norge stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Finland-Norge

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Finland-Norge på livestream.

Streama Finland-Norge

Nu kan du titta på Finland-Norge helt lagligt!

Streama Finland-Norge

Nu kan du titta på Finland-Norge & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Finland-Norge (Hockey)

Mästerskapet har smygstartat under fredagseftermiddagen med mötena mellan Frankrike-Slovakien och USA-Lettland men här brakar det loss ordentligt. Hemmanationen Finland går in i Ishockey-VM med höga förväntningar på sig själva från både hemmafans och övriga hockeyälskare. Oddsen inför premiären visar att man har stor chans att få en lyckad första dag. Det är inför ett fullsatt Tempere Deck Arena som finnarna är storfavoriter mot grannlandet Norge.

Intresset för Finland är enormt inför hemma-VM. Truppen ser lovande ut och målsättningarna skall kunna nås med publiken i ryggen. En finsk seger i premiären mot Norge ger endast 1.11 och det är såklart inte speciellt lockande. Ett tips är att ta del av Betssons enorma utbud på matchen och därigenom hitta ett saftigare odds. Det finns bland annat odds på första målskytt, hur många mål det blir i matchen eller om du tror att Finland kör över Norge så finns det handikappspel.

Odds: Finland-Norge 13/5 

 • Finland: 1.11 i odds
 • Oavgjort: 10.50 i odds
 • Norge: 21.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Aktuellt inför matchen Finland-Norge

 • Hemmanationens första match i mästerskapet
 • Ett fullsatt Tempere Deck Arena lär lyfta Finland
 • Två SHL-spelare har tagit plats i Finlands VM-trupp (Jere Innala, Frölunda & Hannes Björninen, Brynäs)
 • Ingen NHL-spelare i Norges trupp
 • Finland har krossat Norge i två raka VM-matcher (5-2 2021, 7-0 2018)

Streama Finland-Norge hos Betsson

Betsson erbjuder sina kunder stream på Hockey-VM 2022. Hemmanationen Finland premiärspelar mot Norge under fredagskvällen och det enda du behöver göra för att se matchen live är att ha ett positivt saldo på ditt spelkonto. Har du lagt ett spel senaste 24 timmarna går det också bra, men varför inte spela på Finland-Norge, öka spänningen och samtidigt ta del av streamen. En insättning räcker för att få tillgång till streaming under hela mästerskapet.

För nya kunder är ett tips att använd BankID när du registrerar dig. Du kan sedan ta del av matchen mellan Finland och Norge på nolltid. Gör sedan en insättning på ditt spelkonto och börja titta.

Är Betssons live stream gratis?

Betsson tar inte betalt för matcherna under Hockey-VM. Spelbolaget kräver bara att du har ett saldo på spelkontot för att streama samtliga matcher från mästerskapet i Finland. Saldot som du besitter kan du sedan använda för att öka spänningen inför matcherna som du blickar emot. Lägg ett spel på Finland-Norge och ta del av streamen med spänning.

Krav för att streama Finland-Norge: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.