Goliath förändrar sin välkomstbonus – numera en av marknadens högsta!

Spelbolaget Goliath väljer att ajourföra sin sportbonus, där man skrotar den tidigare varianten och ersätter den med den betydligt mer attraktiv sådan. Nu får du 100% bonus upp till hela 2000 kr. Om du således sätter in 2000 kr får du hela 4000 kr att spela för – vilket är ett stort tillskott i kassan. Omsättningskraven är dessutom full resonabla!

Ett nytt och fräscht spelbolag

Goliath slog upp sina portar tidigare i år och har sedan dess vuxit i stadig takt. Ägarna bakom spelbolaget är inga mindre än Aspire Global International Ltd – ett företag med lång erfarenhet inom branschen och med flertalet fd anställda från betydligt mer etablerade bettingsidor (i synnerhet från LeoVegas). För att Goliath ska lyckas ta ännu ett kliv framåt i hierarkin och bli ännu mer attraktiva för nya spelare så inför man nu en av marknadens absolut största välkomstbonusar. Upp till hela 2000 kr extra kan du få i bonus, vilket är en oerhört fin möjlighet att dryga ut spelkassan lite med Goliaths bonus.

Omsättningskravet på bonusen är 18x och det minsta oddset är @1.6. Väljer du att lägga en flervalskupong behöver minst ett val vara @1.4 i odds. Du har 30 dagar på dig att omsätta detta, vilket bör vara mer än tillräckligt.

Exempel: Du sätter in 2000 kr och får 4000 kr att spela för. För att kunna ta ut alla pengar behöver du spela för 36 000 kr.

Så här tar du del av bonusen

Denna högklassiga bonus gäller alltså enbart för nya kunder. Så här gör du för att ta del av den:

 • Klicka på “Till Goliath Sport” och registrera ett konto.

 • Välj “Sportbonus” och sätt in minst 100 kr för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus hos Goliath är 2000 kr (sätt in 2000 kr, få 2000 kr extra), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen utan omsättningskrav.

Till Goliath Sport
Skrivet av |2018-11-22T18:27:03+00:0022 november, 2018|Nyheter|4 Kommentarer
Content Creator här på Speltips.se. Mångårig erfarenhet av att skriva speltips och bidrar också med att uppdatera nyhetsflödet. Oskar är en rejäl analytiker som granskar massvis av odds dagligen och mer än gärna grottar ned sig på detaljnivå - oavsett om det är en fransk nyhetstidning eller en presskonferens inför en match i Championship. Han undviker oftast de större marknaderna, utan huvuddelen av hans spel är istället på specialmarknader (skott, hörnor, kort etc). Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/blocksguldklimpar

4 Comments

 1. Viktor 22 november, 2018 at 5:28 e m - Svara

  jäääklar inte illa!

  • Simon Pettersson 22 november, 2018 at 6:23 e m - Svara

   Nej, verkligen inte 🙂

 2. Kevin 28 november, 2018 at 11:33 f m - Svara

  Omsättningskrav x18!? Marknadsför ni såna här skitsidor? Har hört allt annat än bra saker angående denna sida.

  • Simon Pettersson 28 november, 2018 at 12:27 e m - Svara

   Hej Kevin!

   De flesta nya spelbolag med en bonus som denna har ett högre omsättningskrav än de mer etablerade spelbolagen, av fullt naturliga skäl. Om man upplever att omsättningskravet är för högt så är det bara att byta till ett spelbolag som passar dina krav. Omsättningskraven framgår tydligt i bonuslistan så att ingen ska känna sig lurad.

   Vad är det som du hört om Goliath? Enligt våra erfarenheter så är det ett seriöst spelbolag som sköter sig enligt lagar och regler. Vi har dessutom lagt upp flera kampanjer med spelbolaget och alla spelare har fått sina pengar som utlovat, så detta är något jag faktiskt inte känner igen.

   Med vänlig hälsning,
   Simon Pettersson

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok