Hajper Betting erbjuder äntligen en riktigt bra bonus efter att sedan lansering inte har erbjudit någon bonus vid första speltillfället. Den nya bonusen ger dig som tidigare inte spelat på Hajper under 2019 hela 100% upp till 1000 kr. Läs mer om bonusen nedan.

Hajper Betting Bonus

Hajper har som vi tidigare nämnt nu äntligen släppt en bonus och dessutom en riktigt bra sådan som ger dig hela 100% upp till 1000 kr vid ditt första speltillfälle under år 2019. Bonusen går att omsättas på både sport med ett moderat omsättningskrav om 10x insättning + 10x bonus till minsta oddset 1.5 vilket innebär att du behöver spela för 20 000 kr innan du kan ta ut alla pengar till ditt bankkonto.

Kort fakta om bonusen:

  • 10x + 10x omsättningskrav
  • 1.50 minsta odds per spel
  • Skall omsättas inom 60 dagar
  • Minsta insättning 100 kr
  • 10 freespins på köpet

Vilka är Hajper Betting?

Hajper Betting kom fram som en spännande utmanare till giganterna under året 2018 och ägs av samma bolag som ComeOn. De visade att de snabbt var i framkant och seriösa genom att erbjuda Betting med BankID vilket innebar att du slipper den vanliga registreringsprocessen med att fylla i alla uppgifter. Istället räcker det att signera med ditt BankID för att ditt konto skall skapas, vilket innebär att ditt BankID är ditt konto. Detta var Hajper Betting bland de första i branschen med att skaffa och blev därför snabbt väldigt populära bland spelarna.

Snabba uttag

Något som är synonymt med Hajper Betting är deras snabba uttag som sker blixtsnabbt efter att du begärt ditt uttag. Enligt vår erfarenhet tar det oftast mellan fem till tio minuter efter att man begärt sitt uttag. När du spelar hos Hajper slipper du alltså vänta i timmar på att uttaget skall godkännas.

Du spelar med BankID

Du spelar direkt med ditt BankID hos Hajper vilket innebär att du slipper skapa ett klassiskt konto med massa krångliga uppgifter. Istället räcker det att du signerar med ditt BankID vid första speltillfället och varje gång du skall spela. Du sparar både tid och energi på detta samt slipper komma ihåg både användarnamn och lösenord som på andra spelbolag.

Bonuskod

Ingen bonuskod är nödvändig hos Hajper Betting, du väljer vid insättning om du vill ta emot ditt välkomsterbjudande eller inte i en kryssbox. Så du kan enkelt signera med ditt BankID och komma igång med din bonus utan att leta fram någon bonuskod.