Sverige imponerade stort i handbollen och spelar nu en helt avgörande match mot Spanien om guldet i Europamästerskapet. Vår partner sänder matchen gratis på stream och nedan hittar du mer information om hur du får tillgång till sändningen. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen.

Börja streama hos Unibet

Sverige vs Spanien stream

Unibet stream logo

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Spanien

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Spanien på livestream.

Streama Sverige-Spanien

Nu kan du titta på Sverige-Spanien helt lagligt!

Streama Sverige-Spanien

Nu kan du titta på Sverige-Spanien helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Börja streama hos Unibet

Odds inför Sverige-Spanien i Handboll

Oddsen inför Sverige-Spanien har släppts och spelbolagen meddelar att intresset är enormt för betting på handbollen. Det hör inte till vanligheterna att Sverige når långt i mästerskap i handboll och i synnerhet inte detta året när truppen varit kraftigt desarmerad av sjukdomar. Laget verkar dock inte ha påverkats nämnvärt av den stökiga uppladdningen utan har istället överraskat den svenska befolkningen flera gånger. Först slog man Norge trots att man stod i nästan fyra gånger insatsen och sedan upprepade man bedriften mot Frankrike, när man stod i ett ännu högre odds.

Odds: Sverige-Spanien 30/1: 

 • Sverige: 2.02 i odds
 • Oavgjort: 7.50 i odds
 • Spanien: 2.20 i odds

Som vi kan se på oddsen så är det lite förvånande först i den sista matchen som spelbolagen fördelat oddsen jämnt och Sverige är dessutom favoriter. Spanien skrällde nämligen mot Danmark när man precis som Sverige var uträknade på förhand.

Spela på Sverige hos Unibet

Bettingsidorna med odds på matchen

Nästan alla bettingsidor i Sverige täcker matchen med odds och har dessutom breddat antalet spelmarknader jämfört med tidigare matcher. Intresset för det svenska laget har ökat betydligt sedan bragdmatcherna i veckan vilket varit tydligt i såväl sociala medier som hos bettingsidor som erbjuder odds. Du kan därmed nästan spela på matchen hos alla bolag, men det som skiljer är oddsen, där vissa spelbolag har något högre odds. Inför Sverige-Spanien så sticker Unibet ut med det högsta oddset på Sverige och Bet365 som håller Spanien som favorit. Detta kan dock snabbt ändras och oddsen har sedan sedan de släpptes ändrats ett flertal gånger till båda lagens fördel.

Bettingsidor med odds på matchen: 

 • Unibet – Bäst odds på Sverige.
 • Bet365 – Har Spanien som favorit.
 • Betsson – Lite lägre odds.
 • Coolbet – Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas – Jämnt fördelade odds.

Streama Sverige-Spanien hos Unibet

Unibet har köpt rättigheterna till matcherna i det populära mästerskapet för handboll och sänder även Sverige-Spanien på sin stream. Unibet tar inte betalt för själva streamingen men kräver istället att du har ett konto hos spelbolaget och minst en krona på ditt spelkonto. Det gör streamen väldigt fördelaktig jämfört med de traditionella alternativen som kostar betydligt mycket mer.

Om man skall se på nackdelarna med Unibet stream för matchen så är det att kvalitén är något sämre och man får heller inga svenska kommentatorer. Men jämfört med Viaplay så är det en väldigt prisvärd stream som fungerar utmärkt för ändamålet.

Är Unibets livestream gratis?

Ja och nej. Unibet tar inte ut någon kostnad eller kräver att du tecknar ett abonnemang, men du behöver istället ha minst en krona på ditt spelkonto eller ha lagt ett spel under de senaste 48 timmarna. Fördelen är att du kan sätta in exempelvis 100 kr, spela på matchen och fortfarande få gratis tillgång till matchen – och om du har tur kan du vinna en slant. 

Krav för att streama matchen: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Unibet
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.