Sverige spelar kvartsfinal mot Frankrike i Handbolls-VM 2021 för damer. Matchen sänds i betaltjänster men genom vår partner kan du streama Handbolls-VM 2021 till en låg kostnad. Nedan hittar du mer information om vår Handbolls-VM stream.

Börja streama

Såhär kan du streama Handbolls-VM dam

1. Gå till Unibet

Signera med BankID hos Unibet för att hamna i inloggat läge.

Unibet stream logo

2. Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish eller annan valfri metod.

3. Börja titta

Nu kan du se alla matcher i Handbolls-VM 2021 genom att söka på matchen i oddsutbudet. Dina 100 kr kan du dessutom satsa på ett valfritt spel på matchen.

Börja streama

Kan man streama Handbolls-VM gratis?

Det finns i nuläget ingen legal stream som visar Handbolls-VM 2021 utan kostnad. Det bästa alternativet är att streama Handbolls-VM genom Unibet där du ser den gratis mot att du sätter in 100 kr. Pengarna som du sätter in kan sedan användas för att spela på matchen eller annat spel, och trots det har du tillgång till Unibet TV i 24 timmar efter insättningen. Du kan också spara 1 kr på kontot för att ha fortsatt tillgång till stream under mästerskapet.

Fördelarna med en Unibet stream

Fördelarna med att streama mästerskapet genom Unibet är många då du till en låg kostnad får tillgång till hela mästerskapet så länge som du har ett saldo på kontot. Dessutom kan du spela för pengarna som du sätter in på spelkontot vilket höjer spänningen under matchen när du följer streamen.

En annan fördel som brukar uppskattas som kund är att det är väldigt snabbt och enkelt att få tillgång till sändningen. Istället för att registrera dig med krångliga uppgifter så kan du hos Unibet signera med BankID och sedan är ditt konto skapat. Det är mycket snabbare men framförallt mycket tryggare för dig som kund.

Viaplay erbjuder också Handbolls-VM stream

Ett annat alternativ till Handbolls-VM stream på Dam-VM är Viaplay som sänder hela mästerskapet. Det kräver dock att du signar upp dig för en månad vilket kostar 399 kr och är därmed ett betydligt dyrare alternativ än Unibet. Fördelen med Viaplay är att du enkelt kan få upp sändningen på TV:n och du har samtidigt svenska kommentatorer under sändningen, men den är som sagt inte gratis.