Här är semifinalerna i Champions League

Under fredagen lottades Champions League-semifinalerna. Se samtliga matcher i sin helhet nedan.

Under veckan avgjordes de sista kvartsfinalerna i den åtråvärda turneringen, och vi har kommit till nästa steg i turneringen, nämligen semifinalerna. Real Madrid, Bayern München, Roma och Liverpool är de fyra lagen som återstår i turneringen. Nu har semifinalerna lottats och vi fick veta vem som möter vem.

Semifinalerna:
Bayern München – Real Madrid
Liverpool – Roma

Bayern och Liverpool inleder dubbelmötena på hemmaplan, de första semifinalerna spelas 24-25:e april med returmötena veckan därpå. Finalen spelas i Kiev den 26:e maj.

Tidigare under fredagen lottades även Europa League-semifinalerna. Arsenal fick en ruskigt svår motståndare i Atletico Madrid, som varit i två Champions League-finaler de fyra senaste åren. Marseille lottades i sin tur succégänget Red Bull Salzburg.

Semifinalerna:
Marseille-Red Bull Salzburg
Arsenal-Atlético Madrid

Arsenal och Marseille inleder dubbelmötena på hemmaplan, de första semifinalerna spelas den 26:e april och returmötena veckan därpå. Finalen spelas i Lyon den 16:e maj.

Skrivet av |2018-04-13T12:24:22+00:0013 april, 2018|Champions League, Fotboll, Nyheter|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok