Husein ska den 1/2 omsätta en unik bonus på spelbolaget Betway. Husein har flera gånger tidigare lyckats väldigt bra med sin omsättning och gjort fina uttag tillsammans med gruppens medlemmar. Här nedan ser du hur du går tillväga för att vara med och omsätta.

Hämta bonusen

1. Registrera ett konto

Registrera dig hos Betway genom vår länk. Tänk på att klicka i att du vill ha bonusen när du registrerar dig.

2. Gör en insättning

Sätt in minst 100 kr och max 1000 kr för att ta del av bonusen.

3. Börja spela

Din bonus har nu krediterats automatiskt. Du behöver endast omsätta den 6x bonusbeloppet till minsta oddset 1.75.

Bra att veta: Ett konto per IP/hushåll, omsätt inom 7 dagar och insättningar med Neteller/Skrill eller PaysafeCard berättigar ej till detta erbjudande.

Hämta bonus

Vanliga frågor

Detta erbjudande gäller för spelare som inte tagit del av någon bonus hos Betway efter årsskiftet. Så om du registrerade ditt konto före 2019 och inte har använt Betways bonus så kan du också ta del av erbjudandet!

Unikt med denna bonusen är att man kan ta ut sina pengar när man vill, så länge man spelar för sitt kontantsaldo. Plocka ut när du känner dig nöjd!

Erbjudandet är begränsat till ett konto IP/hushåll. Om ni inte bor på samma adress och inte signar upp er på samma IP så kan ni båda ta del av det.

Bonusens omsättningskrav är 6x bonusbeloppet till minsta odds 1.75. Det betyder att du behöver lägga spel för 9000 kr inom 7 dagar om du tar hela bonusen.

Nej, det är endast singlar som gäller för att omsätta bonusen.

Konceptet bygger på att man ska rygga Huseins spel men självklart går det bra att lägga spel utanför hans spel också. Det fungerar egentligen som vilken bonus som helst.

Det är okej att stänga spel, men då räknas inte det aktuella spelet mot omsättningskravet.

Du har 7 dagar på dig att omsätta bonusen innan den annulleras.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.