Ishockey-VM 2022 är igång och idag spelar Sverige mot Österrike den första matchen för svenskarnas del i turneringen. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Sverige vs Österrike stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Österrike

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Österrike på livestream.

Streama Sverige-Österrike

Nu kan du titta på Sverige-Österrike helt lagligt!

Streama Sverige-Österrike

Nu kan du titta på Sverige-Österrike & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Österrike (Hockey)

Oddsen inför Sverige-Österrike har släppts och spelbolagen rapporterar att intresset för årets Ishockey-VM är stort. Det har inte varit något riktigt VM sedan år 2019 då 2020 blev inställt och 2021 spelades utan publik. Nu går turneringen i Finland inför välfyllda läktare och många lag har stjärnspäckade laguppställningar som höjer intresset.

Inte helt förvånande så är Sverige stora favoriter att vinna matchen mot Österrike i den första VM-matchen enligt spelbolagens odds. En svensk seger står i skrivande stund i låga 1.06 och ger knappt pengarna tillbaka för den som satsar på den raka hemmasegern. Betsson erbjuder dock ett stort urval av spelalternativ inför matchen där du exempelvis kan spela på ett minusspel som innebär att Sverige behöver vinna med X antal mål, vilket ger dig ett högre odds.

Odds: Sverige-Österrike 14/5 

 • Sverige: 1.06 i odds
 • Oavgjort: 16.00 i odds
 • Österrike: 28.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Bettingsidorna med odds på matchen

De flesta spelbolag erbjuder odds inför matchen men det kan skilja sig lite i förutsättningar med odds, uttag, streaming och annat. Spelbolaget Betsson har satsat hårt på årets VM genom att erbjuda många olika oddsmarknader och har även livestream på Sveriges matcher. Ett annat spelbolag är Coolbet som inte erbjuder stream men som istället har höga odds på många av matcherna jämfört med flera av konkurrenterna.

Bettingsidor med odds på Sverige-Österrike: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-Österrike hos Betsson

Vår partner Betsson erbjuder stream på Sverige-Österrike och övriga matcher i Hockey-VM. Inga större krav eller kostnader finns för dig som spelare, spelbolaget kräver endast att du har minst 1 kr på ditt spelkonto eller att du lagt ett spel senaste 24 timmarna. Det innebär att det räcker med en insättning under hela mästerskapet för att få tillgång till samtliga matcher.

För att streama Sverige mot Österrike så registrerar du dig med BankID som går på nolltid och gör sedan en insättning. Sedan har du tillgång till matchen och kan börja titta direkt efter att insättningen är genomförd.

Är Betssons live stream gratis?

Spelbolaget kräver att du har ett saldo på spelkontot för att kunna streama matchen, men man tar inte betalt för själva matchen, vilket gör att den i praktiken är gratis. Pengarna som du sätter in på spelkontot kan du exempelvis lägga ett spel på matchen med, vilket såklart är en stor fördel för att ge lite extra spänning till Sveriges match mot Österrike.

Krav för att streama Sverige-Österrike: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.