Ishockey-VM 2022 startar här och USA mot Lettland är den första matchen i turneringen. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

USA vs Lettland stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera USA-Lettland

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera USA-Lettland på livestream.

Streama USA-Lettland

Nu kan du titta på USA-Lettland helt lagligt!

Streama USA-Lettland

Nu kan du titta på USA-Lettland & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför USA-Lettland (Hockey)

Då tekar vi äntligen igång Ishockey-VM i Finland. Mästerskapet har höga förväntningar på sig, mycket på grund av senaste årens negativa besked. VM har tvingats ställas in både 2019 och 2020 medans 2021 fick spelas utan publik. Släppta restriktioner och ett spännande mästerskap lär innebära massvis med publik under mästerskapet 2022. Dessutom har flera lag lyckats få med några av sina mest omtalade spelare.

Oddsen inför premiären mellan USA och Lettland är släppta. Inte helt förvånande är det amerikanerna som är favoriter att vinna matchen. För er som tror stenhårt på favoriten här går det snabbt att ta del av ett spelvärt odds på den raka ettan. USA har en skicklig trupp på pappret och skall kunna fira premiärdagen med seger. Lockas du inte av den raka ettan? Då har Betsson ett stort utbud med andra spelalternativ på matchen.

Odds: USA-Lettland 13/5 

 • USA: 1.56 i odds
 • Oavgjort: 4.85 i odds
 • Lettland: 5.05 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Aktuellt inför matchen USA – Lettland

 • 18 av USA:s 26 spelare spelar till vardags i NHL
 • Jack Drury, till vardags i SHL-laget Växjö Lakers, har tagit en plats i USA:s VM-trupp
 • Senast lagen möttes var för nästan exakt ett år sedan, då vann USA med 4-2.
 • Lettland har vunnit ett av sina tio senaste möten med USA (6-5 VM 2014).
 • Lettland har elva (!) spelare från klubblaget Dinamo Riga i truppen.

Streama USA-Lettland hos Betsson

Vi är glada att kunna meddela att Betsson erbjuder stream på USA-Lettland och övriga matcher i Ishockey-VM. Efter några års väntan är det äntligen dags att se ett mästerskap som kokar igen. Intresset att se turneringen är stort och Betsson kan genom sin stream erbjuda sina kunder matcherna som spelas i Finland. Det enda du behöver göra är att ha minst 1 kr på ditt spelkonto eller att du lagt ett spel senaste 24 timmarna. Gör en insättning första dagen under Ishockey-VM 2022 och du har tillgång till samtliga matcher.

Är du ute efter att se USA-Lettland? Registrera dig som kund hos Betsson på nolltid genom BankID och gör sedan en insättning. Lyckad insättning? Slå dig ner och se samtliga matcher från mästerskapet.

Är Betssons live stream gratis?

Betsson kräver att du har ett positivt saldo på spelkontot för att kunna streama matcherna från Ishockey-VM, men tar inte betalt för självaste matchen i sig. Det räcker med en snabb och enkel insättning. Vill du dessutom öka spänningen inför USA:s möte med Lettland? Lägg då ett spel på matchen efter insättning. Ditt spel är förhoppningsvis mer än bara grunden till att kunna streama matchen, här kan du även starta din kassa under mästerskapet. Njut av den lättillgängliga underhållningen och lycka till!

Krav för att streama USA-Lettland: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.