Julkalender 2018

/Julkalender
Julkalender2018-12-02T16:14:48+02:00

Det är inte så lång tid kvar tills julen är här igen. Vi på Speltips.se kör åter igen en egen bettingjulkalender då förra året blev så lyckat! Vi samlar ihop julklappar från alla spelbolag och lägger även till egna exklusiva presenter för att göra det lite extra spännande. Det gäller att vara snabb i vår julkalender för vissa julklappar räcker bara till ett fåtal personer som till exempel odds boostar och riskfria spel. Luckorna publiceras 00:01 varje dag ända fram till nyårsafton. God jul!

Julkalender 24/12: Riskfria spel för alla!

Äntligen är det julafton och som alla andra dagar i december så listar vi de bästa julklapparna från våra kära spelbolag! Ta del av massa fina julklappar från alla bettingsidor, varje dag ända [...]

Julkalender 23/12: 2300 kr i kontanter utan risk!

December går in på sin tjugotredje dag och som alla andra dagar i december så listar vi de bästa julklapparna från våra kära spelbolag! Ta del av massa fina julklappar från alla bettingsidor, [...]

Visa fler inlägg

Årets julkalender 2018

I år kör vi självklart igen med massor av julklappar och presenter! Vi kommer även se till att förbereda massor av roliga tävlingar och kampanjer i vår betting community. Vi skitar även på att ge bort dubbelt så mycket som vi gjorde förra året.

2017 delade vi ut 15 000 kr rakt in på bankkontot

Speltips.se har vuxit något enormt under 2017 och blivit en av Sveriges största hemsidor inom betting sidor och odds bonusar. Som tack ville vi ge tillbaka något till vår community, så därför körde vi en giveaway på 500 kr varje dag under hela december. Utöver det så hade vi självklart även massor av fina presenter och förhöjda odds från alla spelbolagen som var exklusiva för våra medlemmar.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok