Årets Julkalender 2018 - Gratis pengar & Betting julklappar - Speltips.se
Julkalender2018-01-26T15:44:57+00:00

Julkalender 2018

Det är en tid kvar tills julen är här igen, men vi på Speltips.se ser redan fram emot nästa bettingjulkalender då förra året blev så lyckat!. Vi samlar ihop alla julklappar från spelbolagen och lägger även till egna exklusiva presenter för att göra det lite extra spännande. Det gäller att vara snabb i vår julkalender för vissa julklappar räcker bara till ett fåtal personer. Luckorna publiceras 00:01 varje dag ända fram till nyårsafton. God jul!

2017 delade vi ut 15 000 kr rakt in på bankkontot

Speltips.se har vuxit något enormt under 2017 och blivit en av Sveriges största hemsidor inom betting sidor och odds bonusar. Som tack ville vi ge tillbaka något till vår community, så därför körde vi en giveaway på 500 kr varje dag under hela december. Utöver det så hade vi självklart även massor av fina presenter och förhöjda odds från alla spelbolagen som var exklusiva för våra medlemmar.

2018 kör vi en julkalender igen

I år kör vi självklart igen med massor av julklappar och presenter! Vi kommer även se till att förbereda massor av roliga tävlingar och kampanjer i vår betting community. Vi skitar även på att ge bort dubbelt så mycket som vi gjorde förra året.