December går in på sin tjugosjunde dag och som alla andra dagar i december så listar vi de bästa julklapparna från våra kära spelbolag! Ta del av massa fina julklappar från alla bettingsidor, varje dag ända fram till nyårsafton. Här kommer lucka nummer tjugosjunde!

250 kr riskfritt spel

Gäller endast nya kunder!

Spela utan konto med BankID hos LuckySports och få ett riskfritt spel värt 250 kr. Lägg ett valfritt spel för 250 kr (utan att kryssa i något) och om du inte vinner får du tillbaka insättningen i kontanter inom 48 timmar. Om du vinner däremot så kan du omedelbart ta ut pengarna och uttaget finns på bankkontot inom några minuter!

Till Luckysports

Inget konto? Få 250 kr riskfritt!

20% vinstboost

Gäller gamla & nya kunder!

Höj pulsen ytterligare med 20% i vinstboost när du spelar live på SHL – ett erbjudande som återkommer varje matchdag, året ut. Satsa upp till 500 kr!

Till Unibet

Inget konto? Få 200% upp till 1000 kr!

Två vinstökningar

Gäller gamla & nya kunder!

Mellan den 30 november – 16 december har du två 20% vinstökningar i veckan att använda på handboll eller volleyboll. Du har sedan mellan den 17 december – 30 december ytterligare två 20% vinstökningar per vecka att använda på amerikansk fotboll eller basket. Vinstökningarna gäller för spel på upp till 250 kr via mobilen. Ena vinstökningen är tillgänglig live på singel- eller kombinationsspel och den andra pre-match på en kupong med två eller fler val (min. odds 1.35 per enskilt val).

Dessutom deltar du samtidigt i en utlottning av fina priser och i en tävling med 50 000 kr i potten. Desto mer du spelar och ju fler val du har, desto fler poäng får du!

Till LeoVegas Sport

Inget konto? Få 100% upp till 2000 kr!

Tre vinstökningar

Gäller gamla & nya kunder!

Få tre vinstökningar varje vecka på olika kombinationer. Den första på 10%, den andra 20% och den tredje 35%. Maxinsats 300 kr per vinstökning,

Till LeoVegas Sport

Inget konto? Få 100% upp till 2000 kr!

NBA – dubbel vinst

Gäller gamla & nya kunder!

Placera ett Money Line spel på valfri NBA-match med ett minsta odds om 1.5. Om ditt lag vinner med 10 poäng eller mer, så ger Betway dig ett gratisspel upp till 250 kr.
Till Betway

Inget konto? Få 100% upp till 1500 kr!

Försäkra ditt spel

Gäller gamla & nya kunder!

Om du lägger ett spel i kategorin “Inklusive förlängning och straffläggning” och förlorar så betalar vi tillbaka din insats upp till 500 kr om matchen avgörs på straffar. Vinner däremot ditt lag på straffar så betalas vinsten ut som vanligt. Erbjudandet gäller för: NHL, KHL, SHL, Liiga.
Till Paf Sport

Inget konto? Få 100 kr utan omsättning!

30% vinstökning

Gäller gamla & nya kunder!

Lägg en femling eller mer och öka dina vinster, upp till 30% som du får när du spelar en tioling. Varje val måste ha 1.2 i odds och den maximala extravinsten som utbetalas är 100 000 kr. Läs fullständiga villkor genom att klicka på knappen nedan.
Till Scandibet

Inget konto? Få 50% upp till 1000 kr!

Jackpot väntar

Gäller gamla & nya kunder!

Utmana dig själv i Coolbets högsta oddset-tävling genom att placera ett kombinationsspel varje dag. Om du har det högsta sammanslagna oddset efter fyra dagar är det du som tar hem förstapriset på 15 000 kr.

Till Coolbet

Inget konto? Få 100% upp till 1000 kr!

Fler kampanjer kan komma att läggas till under dagen. Har du några frågor? Skriv till oss i livechatten så hjälper vi dig gärna!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.