Speltips K League 1

  1. Speltips
  2. /
K League 1 Författare: 2021-11-03T11:27:19+01:00

Ta del av speltips för K League 1 – Sydkoreas högsta fotbollsdivision. Den sydkoreanska fotbollen har blivit allt mer populär på senare tid, och högstadivisionen bjuder på såväl underhållning som spänning. Här på speltips kan du ta del av vassa speltips för K League 1 varje månad.

Spelbolag med odds på K League 1

Speltips för K League 1

Ta del av speltips för K League 1 hos oss på speltips.se. Vi på speltips.se erbjuder vi dagligen speltips av yttersta kvalité från ett flertalet ligor runt om i världen. K League 1 är en av ligorna som utgör en viktig del av vårat utbud. Våra rekare har bra koll på den sydkoreanska fotbollen och ni kan förvänta er välgrundade och djupgående speltips från den sydkoreanska högstadivisionen, en liga som onekligen ökat i popularitet på senare tid. Våra insatta experter förser er läsare med senaste nytt och de absolut bästa oddsen.

Odds K League 1

Ta del av odds K League 1 hos oss på speltips.se. Som vi var inne på tidigare så har ett flertalet spelbolag valt att vässa sina marknader när det kommer till K League 1. Över/underspel, 1X2-spel, handicap-spel och hörnspel är ett axplock av de marknader som finns att ta del av hos de större spelbolagen. Givetvis kan oddsen skilja sig markant från spelbolag till spelbolag, så det gäller att sondera terrängen ordentligt innan man placerar ett spel. Våra experter på speltips.se hjälper er läsare genom att förse er med senaste nytt och speltips för K League 1.

Betting Tips K League 1

Ta del av djupgående och välanalyserade betting tips K League 1 hos oss på speltips.se. K League 1 har på senare tid stuckit upp som en ruskigt intressant liga att betta på. Det är egentligen inte så överraskande att det blivit populärt med K League 1 betting, med tanke på att den sydkoreanska fotbollen i sin helhet steppat upp avsevärt vad gäller kvalité och underhållning. Spelbolagen har definitivt varit med på noterna, framför allt de större aktörerna som numera erbjuder ett flertalet marknader att spela på.

K League 1 historia

Den sydkoreanska högstadivisionen grundades 1983, då under namnet Korean Super League, beståendes av endast fem lag. Drygt 15 år senare, 1998, döptes ligan om till K League. 2013 delades ligan upp i två divisioner, och högstadivisionen döptes om på nytt till K League Classic, samtidigt som den nya andradivisionen döptes till K League Challenge. Den 22:a januari 2018 döptes högstadivisionen om på nytt till K League 1. Idag består K League 1 av 12 lag, medan K League 2 består av 10 lag.

Ligans popularitet

Den sydkoreanska fotbollen har onekligen tagit stora kliv i utvecklingen. K League 1 är ligan i fokus och vi kan definitivt konstatera att det är en liga på framfart, en tydlig indikation är ligans kraftigt ökande publiksnitt i år. Ur en internationell synvinkel har vi en kraftig ökning av antalet som följer ligan online. I snitt har en match hela 21,052 tittare, vilket är en radikal ökning jämfört med samma tidpunkt förra året, då snittet låg på 13,895 tittare per match. En ökning med drygt 60% som vittnar om att den sydkoreanska fotbollen verkligen tagit stora kliv i utvecklingen på senare tid.

Kommande matcher i K League 1