Speltips KHL

KHL2019-04-01T23:30:27+02:00

KHL (Kontinental Hockey League) är väldens näst bästa ishockeyliga efter NHL. Ligan kryllar av stora stjärnspelare, däribland många svenskar. På speltips.se kan du ta del av våra vassa speltips från denna kontinentomsvepande liga.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på KHL

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för KHL

Speltips.se erbjuder ett brett och varierat utbud av speltips från de främsta internationella och nationella ligorna inom flera sporter. Tillsammans med fotboll så är ishockey den sport som vi är allra mest specialiserade inom. KHL, med sin bas i Ryssland, är väldens näst bästa liga och speltips.se garanterar flertalet speltips härifrån.

Ligans popularitet

KHL är en liga som sveper över flera länder. De allra flesta lagen är hemmahörande i Ryssland och således är det här som det största intresset finns. Men ligan innehåller även lag från Finland, Kazakstan, Kina, Lettland, Slovakien och Vitryssland vilket ökar de kommersiella möjligheterna och publikbredden. I Sverige så är det Viasat som äger sändningsrättigheterna för KHL.

KHL:s historia

KHL startades säsongen 2008/2009 med ambitionen att bli en kontinental hockeyliga med lag från flera länder. Till en början bestod ligan av 24 lag, 20 från den Ryska superligan, samt ett lag vardera från Kazakstan, Ryssland, Vitryssland och Lettland. Efter hand har vissa lag hoppat av och nya har anslutit. Dessutom har ligan expanderat både vänsterut och österut. Finländska Jokerit och kinesiska Kunlun Red Star har anslutit till ligan som numera består av 27 lag. Hela fyra lag delar äran som bästa lag historiskt med två titlar var. Dessa är Ak Bars Kazan, Dynamo Moskva, Metallurg Magnitogorsk och SKA St. Petersburg.

Så ser KHL ut idag

KHL är idag världens näst bästa och största ishockeyliga efter NHL. Precis som sin amerikanska motsvarighet är ligan stängd, dvs. ingen upp- och nedflyttning existerar utan nya klubbar antas in i ligagemenskapen. Lagen är indelade i två konferenser, Western och Eastern, samt fyra divisioner. I KHL spelar många svenska spelare, däribland stjärnor som Linus Omark, Patrik Hersley och Staffan Kronwall. Stora ryska stjärnor som Pavel Daysiuk och Ilja Kovaltjuk är också hemmahörande i ligan. Regerande mästare är SKA St. Petersburg.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok