Zlatan Ibrahimovic laddar för comeback i landslaget – iallafall om man skall tro spekulationerna kring svensken. Janne Andersson har siktet inställt på EM och det återstår att se om 39-åringen är med där.

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg och strax är det dags för Janne Andersson att ta ut årets första landslagstrupp inför förberedelserna. En av spelarna som ständigt skapar rubriker kring landslaget är Zlatan Ibrahimovic. 39-åringen öppnade för en comeback i landslaget under en intervju till italiensk media i november. Zlatan lät även sugen på landslaget i samband med att han tog emot guldbollen på Fotbollsgalan. Svenska Spel erbjuder odds på Zlatans vara eller ickevara i Sveriges EM-premiär mot Spanien i sommar:

Startar Zlatan mot Spanien i Sveriges EM-premiär 2021?

  • Ja – 4.10
  • Nej – 1.26

Jannes möte med Zlatan

Förbundskapten Janne Andersson begav sig till Milano och Italien för möte med Zlatan Ibrahimovic direkt efter stjärnans uttalande om en tänkbar comeback. Förbundskaptenen har tidigare, efter Zlatan avslutat sin landslagskarriär, fått ta emot en hel del skit från 39-åringen där Janne bland annat skall blivit anklagad för att vara rasist, efter hans uppställda startelvor. Det här är något som är glömt sedan en tid tillbaka. Janne Andersson har bekräftat att han träffat Zlatan och att mötet var positivt.

– Jag ville åka ned för att snacka och se vad det kunde ge och det var jättebra. För mig finns det ingen prestige i sånt här utan när han öppnade upp på riktigt i samband med Guldbollen valde jag att åka ned, sa Janne Andersson till DN.