Liga: Premier League | Spel: Southampton att sluta top 10 | Odds: 1,62 | Spelbolag: Bethard

Tror mig ha hittat ett riktigt fint och intressant räntespel inför kommande Premier League-säsong, nämligen att Southampton ska sluta på en top 10-placering.

Säsongen 2013/2014 – 8:e plats
Säsongen 2014/2015 – 7:e plats
Säsongen 2015/2016 – 6:e plats

Ja ni ser själva, en top 10-placering har det blivit de tre senaste säsongerna. Southampton har verkligen vuxit och imponerat stort de senaste säsongerna. Trots en massa tränar- och spelartapp så har Southampton bara blivit bättre och bättre. Efter succén med Pochettino trodde de flesta att Southampton återigen skulle bli en bottenklubb, men med Koeman lyckades man överträffa tidigare säsonger resultatmässigt. Nu är det inte längre Koeman som står vid rodret, holländaren basar numera över Everton. Ny tränare är istället fransmannen Claude Puel, som kommer från Ligue 1 och Nice. Puel tränare bland annat Lyon mellan 2008-2011.

Inför säsongen har Pelle lämnat klubben för spel i Kina, Wanyama för spel i Tottenham och Mané för spel i Liverpool. Tre spelare som varit viktiga för Southamptons framgångar, men även tre spelare som helt ärligt talat inte alls borde vara omöjliga att ersätta. Man har gjort en intressant värvning i form av Pierre-Emile Hojbjerg från Bayern Munchen, och även Gaston Ramirez har köpts loss från Middlesbrough. Fler förstärkningar att vänta från Southampton som tidigare lyckats med att ersätta spelare som lämnat klubben; Clyne, Schneiderlin, Lallana och Lovren för att nämna några.

Southamptons ambitioner är att återigen utmana om europaplatserna och att man ska missa en top 10-placering finns inte på kartan enligt mig. Ett mycket fint räntespel för den som vågar gå in med en tyngre insats.