Liga: Serie A | Spel: Inter vinnare (utan Juventus) | Odds: 6,00 | Spelbolag: Bet365

Nu kommer jag få väldigt många kommentarer om att jag är färgad och att jag har på mig de blåsvarta solglasögonen, men jag är så objektiv det bara går. Det går inte att blunda för att värdet i detta spel är väldigt högt, sett till förutsättningarna. Men spelet här är att Inter vinner Serie A, och då räknar man inte in Juventus i tabellen.

Breaking news är att Mancini inte längre är tränare för Inter. Efter en längre tids oklarheter, dåliga resultat och rykten blev det alltså nyligen klart att Mancini och Inter går skilda vägar. Detta är något som verkligen rör om i den italienska grytan. Vem blir Mancinis efterträdare, undrar ni säkert. Det ryktas STARKT om att den före-detta Ajax-tränaren de Boer blir mannen som efterträder italienaren. Holländaren ska tidigare idag ha landat i Milano för att teckna kontraktet.

Detta är det bästa som hade kunnat hända Inter. Jag har följt laget sedan barnsben och något står inte rätt till i klubben. Mancinis andra sejour i klubben har kantats av kontroverser men framför allt dåliga resultat på planen. Avsaknaden av en tydlig spelidé lyser tydligt mitt på ljusa dan, för att inte nämna alla spelare som värvats för att sedan bänkas eller säljas efter bara en säsong om inte en halv säsong; Shaqiri och Davide Santon är två praktexempel. Jag måste helt ärligt säga att Mancini är en väldigt begränsad fotbollstränare.

Med de Boer och sin 4-3-3-uppställning kommer Inter att ha en tydlig spelidé. På pappret har man kanske ligans bästa trupp efter Juventus, med spelare som Kondogbia, Candreva, Perisic, Miranda, Brozovic och Icardi. Lägg därtill att man värvat in Banega, som jag tror blir en av fotbollseuropas bästa värvningar, och man har ett lag som ska utmana vilket lag som helst i Serie A. Detta är spelare som hade gått in i startelvan hos de flesta toppklubbar i hela världen. Lyckas holländaren att samspela detta lag och sätta sin prägel på laget kan det bli ett riktigt fint år för de blåsvarta. Sedan måste vi ha i åtanke att Napoli förlorat sin viktigaste spelare, Higuain, till rivalerna Juventus. Att ersätta Higuain är nästan en omöjlig uppgift, det är en riktigt stor förlust för Napoli som jag tror får svårt att utmana om en top 3-placering. Milan vet man inte vart man har, de känns inte alls farliga. Det enda laget jag ser som riktiga utmanare till Juventus är Roma med Spalletti vid rodret.

Jag tror verkligen på Inter i år, en andraplats är inte alls omöjlig. Ny tränare, ny spelidé, en riktigt stark trupp, samtidigt som konkurrenterna tappat och inte alls befinner sig på samma nivå. Till sex gånger pengarna måste jag testa detta spel. Inter att vinna Serie A – utan Juventus – på Bet365.