Liga: Championship | Spel: Aston Villa att sluta top 6 | Odds: 1,72 | Spelbolag: Bet365

Har hittat ett väldigt fint och intressant spel i engelska Championship, nämligen att Aston Villa hamnar på en top 6-placering.

Efter att ha åkt ur Premier League förra säsongen är målsättningen tydlig – Aston Villa ska ta klivet upp omgående. Man har rustat upp med Roberto di Matteo som manager, med Steve Clark som assisterande tränare. Om man kollar på pappret har Aston Villa en riktigt stark trupp, nästan för stark för att spela i Championship. I backlinjen hittar vi spelare som Joleon Lescott, Micah Richards, Alan Hutton och Aly Cissokho. Mittfältet består av spelare som Ashley Westwood, Carlos Sanchez, Jordan Veretout, Scott Sinclair, Adama Traoré och Leandro Bacuna för att nämna några. Och i anfallet finns Gabriel Agbonlahor, Jordan Ayew och Rudy Gestede. Det stora problemet är den mentala biten, en uppgift di Matteo måste ansvara för och se till att laget börjar säsongen med ett starkt psyke. En katastrofal inledning och det är mission impossible för ett redan mentalt svagt lag.

Roberto di Matteo kan det här med att ta upp en klubb från Championship till Premier League, italienaren tog upp West Bromwich under sin första säsong i klubben. Väldigt viktigt med tidigare erfarenhet.

Jag väljer att citera Peter Hyllman på fotbollskanalen:

“I mina ögon är Roberto Di Matteos och Steve Clarkes uppgift i första hand mental och psykologisk. Lyckas de ta förra säsongens kanske största gäng förlorare inom engelsk fotboll och istället göra dem till vinnare igen, få dem att tro på sig själva och ta ansvar för och känna glädje i sina och lagets insatser, då har Aston Villa goda chanser att återvända till Premier League redan på första försöket.”

Jag är beredd att hålla med till hundra procent. Och till mitt spel, jag ser ett väldigt högt värde i oddset. Jag är nästan säker på att Aston Villa kommer att kriga kring en top 3-placering, och att vi får 1,72 på att Villa slutar top 6 är ett riktigt fint spel som jag bara måste syna. Lycka till!