Jag väljer att spela på att Harry Kane blir skyttekung för sitt England. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • I VM 2018 blev Kane både Englands och hela mästerskapets bästa målgörare.

  • Med kaptensbindeln runt armen är Kane helt given i den engelska startelvan.

  • Kane blev bästa målgörare i Premier League med sina 23 mål.

  • I kvalet till EM gjorde Kane tolv mål på åtta matcher.

  • I ett mästerskap kan vi få se en del straffar och då är det Kane som tar dem för England.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Englands bästa målgörare: Harry Kane hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Lagets viktigaste spelare

England har inför sommarens EM seglat upp till en av de största favoriterna att vinna mästerskapet. Om England ska ha chans att gå långt i sommarens EM behöver Harry Kane, lagets viktigaste spelare och lagkapten vara i form. I ett ganska ungt lag med flera spelare som aldrig tidigare spelat ett mästerskap på seniornivå fyller Kane en viktig roll i detta England. Om det inte dyker upp några skador under de sista dagarnas uppladdning inför mästerskapet kommer Kane starta mot Kroatien på söndag.

Även om Tottenham inte haft någon superbra säsong har Kane på ett individuellt plan levererat bättre än på många år. Med sina 23 mål blev Harry Kane Premier Leagues bästa målgörare för första gången sedan 2016–17. Utöver det tog Kane även hem assistligan med sina 14 målgivande passningar. Minst sagt imponerande att ta hem både skytte- och assistligan med ett lag som hamnar sjua. Allt talar för att Kane tar med sig ligaform till sommarens EM och då ser vi han som ohotad skyttekung i det engelska landslaget.

Briljerade i kvalet

Sedan sitt första mål i den engelska landslagströjan 2015 har Kane gjort ytterligare 33 mål. Starka papper från Kane som närmar sig toppen av engelska målskyttar genom historien och legender som Gary Lineker, Bobby Charlton och Wayne Rooney. I VM för tre år sedan stod Kane för ett fantastiskt mästerskap när hans England tog sig enda fram till semifinal. Med sina sex gjorda mål blev han både England och hela mästerskapets skyttekung. Vidare i EM-kvalet fortsatte Kane briljera med tolv mål på åtta spelade matcher.

England har ett spännande lag med flera offensiva spelare av allra högsta klass. Däremot känns ingen utöver Kane som en renodlad målskytt. Spelare som Raheem Sterling, Marcus Rashford och Phil Foden kommer göra sina mål men det ska mycket till om de ska utmana Kane om skytteligan. Dessutom finns det ingen som är mer given i laget än Kane. Enda matchen Kane möjligtvis kan stå över är den sista gruppspelsmatchen om England redan skulle vara klara för en åttondelsfinal. Vi tror att Kane fortsätter göra mål och upprepar succén från 2018 och åter blir Englands bästa målgörare i ett mästerskap!

fotboll, EM
|
units: 4/5 - spelstopp: 13 juni 15:00
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.