Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kanada är stora favoriter att vinna hela mästerskapet och man har ett ruskigt bra lag

  • Kanada får i år spela JVM på hemmaplan – något som borde vara en fördel i år när andra lagen tvingats ladda upp under annorlunda former

  • Kanada möter Finland, Slovakien, Schweiz och Tyskland i sin grupp och här borde man gå rent

  • Kanadas trupp innehåller flera blivande NHL-stjärnor medan andra lagen inte alls har samma spelarmaterial

Kan Schweiz störa?

Kanada hör i år hemma i grupp A, en grupp som är betydligt lättare än grupp B där bland annat Juniorkronorna finns med. Kanada möter i sin grupp Finland, Slovakien, Schweiz och Tyskland och här skulle jag egentligen säga att det enbart är Finland som möjligtvis kan störa hemmanationen. Finland kommer i år med en helt okej trupp och man kommer naturligtvis kunna aspirera på en semifinalplats.

Men hur ser resten av gruppen ut? Schweiz brukar alltid kunna störa i sådana här mästerskap och det fick man fick svenskt håll vara med om för två år sen. Men även fast Schweiz kan störa stundtals så ser jag inte att man ska ro på Kanadas JVM trupp, det händer bara inte. Även Tyskland och Slovakien finns med men det är två nationer som lär få kämpa om bottenplatserna.

Truppen kryllar av blivande NHL-stjärnor

Det kommer att bli ett spännande JVM sett från svenskhåll, och en finalplats har man goda möjligheter att nå. Troligtvis stöter man då ihop med Kanada, men då lär det ta stopp. Kanada har alltid en ruskigt bra trupp och så även i år. Offensivt hittar vi spetsspelare som Kirby Dach och Quinton Byfield medan Bowen Byram på backsidan är en spännande talang. I övrigt kryllar det här laget av blivande NHL-stjärnor, och flera spelare lär vi få se i NHL inom kort.

Kanada har verkligen favoritskapet i den här turneringen, och jag tror man går rent genom en annars svag grupp. Andra gruppen innehåller Ryssland, USA, Juniorkronorna och Tjeckien bland annat, fyra tuffa lag som nu Kanada slipper. Man hade varit stora favoriter i en sådan grupp också, men nu tror jag stenhårt på att man går rent genom gruppspelet när betydligt enklare motståndare väntar. En aspekt att lägga till också är att Kanada fått optimala förutsättningar inför det här mästerskapet. Andra lag har tvingats till en konstig uppladdning, något som borde ge Kanada en fördel. Oddset ligger på 1.45 och jag tycker vi gott och väl kan gå in med en maxinsats.

Speltips.se ger tipset:

Kanada vinner grupp A hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.