Svenska Superligan är snart här och vi skall plocka en poängligavinnare. Det givna valet enligt många är Alexander Galante Carlström, men icke, här har jag hittat en spelare med ett odds som är värt att notera. Han finns i IBF Falun, spelar i samma femma som Galante-Carlström och gjorde under september A-landslagsdebut. Vi hämtar en poängligasegrare till 11x pengarna!

Liga: Svenska Superligan (Innebandy) | Speltips: Omar Aldeeb – att vinna poängligan | Odds: @11.00 | Units: 0.5/5 | Spelstopp: 24/9 18.29

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Historian

Starten av säsongen 2019/2020 av Svenska Superligan närmar sig med stormsteg. Spelbolagen har börjat släppa mer och mer odds på världens bästa innebandyliga och vi erbjuds i dagsläget vinnarspel på både grundserie och slutspel. Vi har även möjligheten att klicka i vem vi tror vinner poängligan den här säsongen. Det har vi också gjort. Nej, det är inte Alexander Galante Carlström som klickats i. Här har vi hittat ett mycket fint odds på hans lagkamrat och radarpartner Omar Aldeeb. Aldeeb ser ut att återigen bilda ett radarpar med Alexander Galante-Carlström. Den sistnämnda är det givna valet enligt många, men jag tror att Omar Aldeeb kommer att slå ut betydligt hårdare än ifjol.

Omar Aldeeb har äntligen fått göra A-landslagsdebut. I September spelade han Finnkampen i Alingsås och fick också göra sitt första mål i den berömda landslagströjan. Den tänkta landslagsdebuten var dock redan under tidigare säsong, men då var anfallaren tvungen att tacka nej. VM-kvalet blev inte av och Omar Aldeeb fick vänta på sin debut i den svenska landslagströjan. Efter hårt slit och en imponerande fjolårs säsong är Omar Aldeeb ett namn som fortsatt lär få chansen i A-landslaget. Falun-spelaren gjorde sin debut i Svenska Superligan redan säsongen 16/17, men då på dubbellicens från sin tidigare klubb Strängnäs. Efter säsongen på dubbellicens – där Omar visade framfötterna för Falun, värvades han in till storklubben. Omar går nu in i sin tredje, fjärde med dubbellicens-säsongen inräknad, säsong i Svenska Superligan.

Radarpartner

Det givna valet hade, enligt många, varit att återigen spela Alexander Galante-Carlström här. En spelare som varje säsong är favorit till att vinna priset som poängligavinnare. Alexander Galante-Carlström slutade på en tredje plats ifjol, efter spelare som Johannes Wilhelmsson och Albin Sjögren. Det många kanske inte tror är att Galante-Carlström är 30 år under den här säsongen, vilket inte behöver betyda något, men han börjar såklart bli äldre. Superstjärnan har dragits med en del skador senaste säsongen och missade tre matcher ifjol. Det går inte att snacka bort den här mannen, han är otroligt skicklig och öser in poäng säsong på säsong. Jag tror dock att han får sällskap i toppen även under kommande säsong.

 • Poängligan, säsongen 18/19:
 1. Johannes Wilhelmsson – 86 poäng
 2. Albin Sjögren – 79 poäng
 3. Alexander Galante Carlström – 78 poäng
 4. Emil Johansson – 70 poäng
 5. Omar Aldeeb – 69 poäng

Omar Aldeeb var med och nosade redan ifjol och har i år ett år till på nacken – i världens bästa innebandyliga. Landslagsdebuten är gjord, det första målet har gjorts. Omar är en oerhört avig anfallare med en galen teknik, spelförståelse och en avslutare av världsklass. I år bildar han, med största sannolikhet, femma med spelare som Alexander Galante Carlström, Johan Samuelsson, Emil Johansson och Thomas Holmgren. Det är en femma, som under säsongen kommer ha en stor press på sig och kommer matchas oerhört hårt. Johan Samuelsson är städaren bakom superstjärnorna tillsammans med Thomas Holmgren. Poängen kommer variera stort mellan de tre superstjärnorna i femman (Galante, Aldeeb, Johansson). Jag är helt övertygad om att detta kommer bli Omar Aldeebs bästa säsong i Svenska Superligan hittills. Frågan är bara om han gör fler poäng än radarpartnern Alexander Galante Carlström? Det är inte alls omöjligt, därför spelas han som poängligavinnare av mig, till ett odds på 11 x pengarna!

Speltips: Omar Aldeeb – att vinna poängligan i Svenska Superligan

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

 • Omar Aldeeb slutade femma i Svenska Superligans poängliga ifjol.

 • Bildar i år radarpar med Alexander Galante-Carlström i en femma med Johan Samuelsson, Emil Johansson och Thomas Holmgren.

 • Övertygad om att detta kommer bli Omar Aldeebs bästa säsong i Svenska Superligan, hittills. 69 poäng ifjol, vad blir det nu?

 • Omar Aldeeb slåss med lagkamraten Galante-Carlström, som senaste säsongen drogs med lite skavanker. Börjar bli till åren – bra läge för Omar!

 • Omar Aldeeb är född -95 och har många år kvar på den absoluta toppen.

Högst odds hittade jag 17/9 kl 10:00 hos Svenska Spel som ger 11.00. Min investering i detta spel blir 0.5/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.