Spelbolaget LeoVegas lanserar idag betting med Swish för alla sina svenska kunder. Förändringen förväntas förbättra upplevelsen för LeoVegas spelare och samtidigt minska transaktionskostnaderna.

Spelupplevelse i fokus

Tanken med införandet av swish som en möjlig transaktionsmetod är för att underlätta för spelarna. Leovegas VD Gustaf Hagman ger sin och spelbolagets syn på saken.

LeoVegas målsättning är att erbjuda den bästa spelupplevelsen åt våra kunder och vi blir nu ännu bättre när vi lanserar Sveriges snabbaste insättningsmetod via Swish. Snabbare än så här går det inte att göra sina betalningar och vi lever upp till epitetet ”blixtsnabba insättningar.” säger Hagman.

Insättning på mindre än 30 sekunder

Tack vare Swish kan nu över 6,7 miljoner svenskar sätta in pengar hos LeoVegas på mindre än 30 sekunder. Så här enkelt sätter du in pengar med Swish.

1. Ange hur mycket du vill sätta in.

Insättning med Swish på LeoVegas

2. Verifiera insättningen i Swish-appen.

3. Klart! Så snabbt & enkelt var det.

Hämta en exklusiv välkomstbonus idag

LeoVegas har precis uppdaterat sin välkomstbonus för sport och erbjuder nu hela 100% upp till 2000 kr. Det innebär att om du sätter in 200 kr, så får du totalt 400 kr att spela för. Omsättningskravet är låga 8x bonus, minsta odds 1.8. Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen.

Testa Swish hos LeoVegas