LeoVegas med ny kampanj – gratisspel varje vecka!

LeoVegas är ett av de lite mer finurliga och berikande spelbolagen när det kommer till kampanjer. Nu släpper man årets första kampanj som varar en längre tid och kampanjen ger dig en bonus utan insättning. Välkommen till “Veckans match” med Leovegas Sport!

En match varje vecka

Kampanjen, som inleds redan imorgon den 12:e januari, går ut på såväl nya som gamla kunder som anmäler sig till kampanjen får ett gratisspel á 25 kr varje vecka. Detta gratisspel behöver användas på en specifik match som LeoVegas varsamt valt ut. Exempelvis är det derbyt i NHL mellan New York Islanders och New York Rangers under lördagen samt stormötet mellan Real Madrid och Sevilla nästa vecka. Det står även om du behöver använda spelet LIVE (under matchens gång) eller innan matchstart.

Betalas ut som riktiga pengar

Det allra bästa i kråksången är det faktum att nettovinsten (vinsten minus insatsen) betalas ut som kontanter, det vill säga en bonus helt utan omsättningskrav. Om du exempelvis får in en @30-oddsare med ditt gratisspel har du enkelt lyckats vinna 725 kr (25 kr x @30 – 25 kr) – utan att behöva riskera någonting överhuvudtaget. Kampanjen sträcker sig hela vägen till den 26:e maj så du har dessutom flertalet chanser på dig att pricka rätt!

Du kan använda kampanjerbjudandet från vilken enhet som helst (dator, mobil, surfplatta etc) och aktiverar det helt enkelt genom att klicka på “bonuserbjudanden” på spelkupongen samt kryssar i rutan.

Till LeoVegas Sport
Skrivet av |2019-01-11T17:10:48+00:0011 januari, 2019|Kampanjer, Nyheter|0 kommentarer
Content Creator här på Speltips.se. Mångårig erfarenhet av att skriva speltips och bidrar också med att uppdatera nyhetsflödet. Oskar är en rejäl analytiker som granskar massvis av odds dagligen och mer än gärna grottar ned sig på detaljnivå - oavsett om det är en fransk nyhetstidning eller en presskonferens inför en match i Championship. Han undviker oftast de större marknaderna, utan huvuddelen av hans spel är istället på specialmarknader (skott, hörnor, kort etc). Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/blocksguldklimpar

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok