Matchanalyser

  1. Speltips
  2. /
Matchanalyser Författare: 2020-03-16T17:34:40+01:00

Speltips.se är en av Sveriges största sajter inom matchanalyser och nyheter inom sport. Våra skribenter skriver på daglig basis analyser inför stora som små matcher inom en rad olika sporter och rapporterar nyheter vid sporthändelser. På Speltips.se kan du hitta analyser och nyheter inom de flesta sporter.

Matchanalyser på Speltips.se

Speltips.se har en redaktion bestående av fler än tio medarbetare som på daglig basis skriver matchanalyser både före och efter matcher inom flera olika sporter. I våra förhandsanalyser så berättar vi om skador, form, senaste resultat, nyförvärv, spelarförluster och annat som kan påverka utgången på matcherna. Våra skribenter med många års erfarenhet följer dagligen sporterna på nära håll och har alltid den senaste informationen. Vårt mål är att skriva om så många matcher och händelser inom så många sporter som möjligt varje dag.

Nyheter och rapportering

Förutom dagliga matchanalyser så är Speltips.se även stor aktör inom sportnyheter där vi dagligen skriver om aktuella nyheter inom sportens värld. Vi bevakar dessutom många matcher och evenemang på plats för att få de allra största nyheterna snabbare än övriga aktörer på marknaden. De sporter som vi främst bevakar är fotboll, ishockey och basket där vi bland annat funnits på plats under Fotbolls-VM och rapporterat de senaste nyheterna från mästerskapet.