Maj Poker World Cup är en pokerturnering tillsammans med PokerStars, som går av stapeln på söndag den 3/5. Ta chansen att ställas mot världens bästa pokerspelare, dessutom tävlar du om en prispott på $5000 som adderats av PokerStars – utöver den ordinarie potten!

Till turneringen

1. Registrera ett konto

Signa upp hos Pokerstars (om du inte redan har ett konto) genom knappen nedan och sätt in 60 kr.

I samband med detta bör du även ladda ned PokerStars Poker på antingen din dator eller mobil.

2. Anmäl dig

Använd sökfunktionen och sök på “May Poker World Cup” och klicka på turneringen. Du anmäler dig till turneringen genom att trycka på knappen “Anmäl dig”. Lösenordet som krävs för att gå med är “BCSDAPWC”.

Om du anmäler dig genom dator så kan du hitta din kvalrundan genom att klicka på “Alla spel” och sedan “Turneringar”. Se till att samtliga sökfilter är avbockade innan du skriver in turneringsnamnet i sökfältsrutan, sökfiltren är automatiskt påslagna och du kan bocka av de längst till höger på skärmen.

3. Börja spela

Om du trots detta inte hittat turneringen så kan du söka efter turneringens ID-nummer som är 2876058947. När du anmält dig är det bara att invänta söndagen! Glöm inte att turneringen inleds med kvalificeringsrundor som drar igång nu på söndag den 3/5 19:00. Finalen går av stapeln söndagen veckan därpå, den 10/5 19:00. Vi ses vid pokerborden!

För mer information om turneringen, vänligen läs igenom vår (du hittar den nedan) eller PokerStars FAQ.

Bra att veta: Du måste ha tillgång till PokerStars klient för att gå med i turneringen. PokerStars klient är tillgäng för såväl datorer som iOS- & Android-mobiltelefoner.

Till turneringen

Turneringens schema & upplägg

Kvalrundor: 3/5/2020, 19:00
Final: 10/5/2020, 19:00

Turneringen går av stapeln på söndag 3/5 19:00, med fyra kvalrundor från följande länder:
Sverige & Danmark
Grekland, Rumänien & Brasilien
Tyskland & Österrike
England & Kanada

Kvalificera för Maj Poker World Cup Final

Samtliga spelare som slutar bland topp 10% får ta del av den totala prispotten under kvalrundan, men utöver en del av potten säkrar du även en biljett till finalen som går av stapeln söndagen den 10/5 19:00, veckan därpå.

Om du inte lyckas kvalificera dig till finalen via kvalificeringsrundorna, har du fortfarande möjligheten att kvala in till finalen den 10/5 genom en buy-in på $55. Samtliga buy-ins till finalen adderas till prispotten på $5000!

PokerStars adderar hela $5000 till prispott

$5000 – det är vad PokerStars adderar till potten, som arrangerar turneringen, när de slår på stora trumman!

Vanliga frågor

Du bör kunna delta om du är svensk medborgare som befinner sig utomlands. Dock beror det på vilket land du befinner dig i eftersom vissa länder blockerat gambling.

Finalen går av stapeln nästa söndag den 10/5. Den här söndagen så är det en kvalrunda för att kunna ta sig till finalspelet.

Ja, det finns en möjlighet om du köper in dig för 55 dollar. De övriga deltagarna som gått till finalen genom kvalrundan deltar gratis.

Ja, det går utmärkt att spela genom mobilen om du laddar ner appen som finns både för iOS och Android.

Ja, både nya och gamla kunder kan delta i denna turnering hos PokerStars.

Ja, alla pengar som delas ut från turneringen är omsättningsfria och du kan därmed begära ett uttag direkt vid vinst i turneringen.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.