Hajper erbjuder en välkomstboost inför finalen i Champions League mellan Borussia Dortmund och Real Madrid den här lördagskvällen. 

Alla blickar mot Wembley Stadium i London under lördagskvällen när årets största klubblagsmatch spelas. Spelbolaget Hajper har laddat upp rejält inför finalen i Champions League och erbjuder en välkomstboost för alla nya spelare.

  • Endast för nya kunder
  • Minsta insättning: 100 kr
  • Max insats: 100 kr
  • Spelstopp: 1 juni 21:00

Spelet är boostat från 1.24 till 6.00

Hajper har spänt bågen inför finalen i Champions League och det är inget snack om att man erbjuder ett otroligt starkt erbjudande för alla nya kunder. Finalen mellan Borussia Dortmund och Real Madrid behöver inte alls bli passiv, defensiv och tråkig för tittarna, snarare tvärtom, här är tyskarnas chans att gå framåt och försöka få hål på spanjorerna. Chansen för att Dortmund får äga bollinnehavet är inte heller otänkbart med tanke på hur Carlo Ancelotti slängt fram sin taktik i tidigare slutspelsomgångar.

Det skall dock understrykas att Real Madrid är klassen vassare än Dortmund för dagen. Det är speciellt förvånande att man blir storfavoriter här. Skulle Real Madrid vakna på sin bästa sida kan det här bli en ensidig historia från start till mål. Boosten, över 1.5 mål i matchen till 6.00, är väldigt lovande i alla synvinklar och tänkbara matchbilder. Låt oss hoppas på ett tidigt mål i matchen så att den öppnas upp tidigt.