MLB speltips

MLB2018-10-22T15:22:05+02:00

Major League Baseball, MLB, är världens största och bästa baseboll-liga med ett enormt intresse främst i USA. För er som intresserar er för sporten och MLB så erbjuder vi speltips och analyser helt kostnadsfritt här på Speltips.se. Längre ned hittar du även spelbolag med odds på Major League Baseball.

Major League Baseball historia

MLB grundades redan 1903 efter att två rivaliserande ligor, National League och American League gått samman efter en fejd. Speciellt för MLB är att den har en särställning inom den professionella basebollen, tack vare ett utslag i USA:s högsta domstol 1922. Baseboll som sport har däremot funnits betydligt längre än så. Den första ligan, National League, startade så tidigt som 1876.

Så ser MLB ut idag

Idag är MLB världens största Baseboll-liga med väldigt stora inkomster och väldigt stor uppmärksamhet. 2012 slöt man ett internationellt sändningsavtal med ESPN värt 5,6 miljarder dollar, vilket var det största avtalet i ligans historia. Dessutom har ligan utvecklats på många sett, främst vad gäller spelarna. Numera är över en fjärdedel av spelarna födda utomlands, främst i Dominikanska republiken och Venezuela. Ligan består av 30 lag (29 amerikanska och 1 kanadensiskt) som är uppdelade i de två ligorna National League och American League. De båda ligornas vinnare möts i World Series där en vinnare koras.

Spelbolag med odds på MLB

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Bethard logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra cash-out & riktigt höga odds

  • Läs mer om Bethard

Speltips för MLB

På speltips.se kan du varje vecka ta del av speltips rörande världens bästa baseballiga, Major League Baseball (MLB). Vi har en välinsatt rekare som ser till att ge dig som användare av våra tjänster djupgående statistik och senaste nytt av värde för dina spel. Speltipsen kommer ut några gånger i veckan och är därför inte lika omfattande som de inom t.ex. fotboll och ishockey.

Ligans popularitet

Baseboll är en mycket liten sport i Sverige och intresset är också därefter. Men i USA är det en av de absolut största sporterna överlag och MLB är den överlägset största ligan i världen, innehållande de allra bästa spelarna och den största prestigen. För den som är intresserad av sporten och ligan går det att följa flera matcher på Viasats kanaler, då Nent Group köpt rättigheterna.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok