NFL speltips

  1. Speltips
  2. /
NFL Författare: 2021-11-03T12:17:43+01:00

Världens största liga för Amerikansk Fotboll. Världens näst bäst betalande liga alla kategorier. Med superstjärnor som Julio Jones, Carson Wentz, Antionio Brown och inte minst Tom Brady garanteras idrottsprestationer i yttersta världsklass. Här på Speltips ger vi dig senaste nytt och välgrundade speltips så att dina NFL-nätter blir mer spännande.

NFL:s historia

1920 bildades American Professional Football Association som 1922 kom att byta namn till National Football League (NFL). Till en början bestod ligan av mellan 18-22 lag men under de kommande åren skulle lagen öka. Men mycket har hänt sedan ligans första, stapplande, år. Nu för tiden består ligan av hela 32 lag, utspridda över hela USA. Meste mästare är Pittsburgs Steelers med sex titlar.

Så ser NFL ut idag

Dagens NFL är en liga i yttersta världsklass. Det är i denna ligan som alla de största stjärnorna huserar och ligan har hög status i världen, även i konkurrens med ligor i andra sporter. Med storstjärnor som Julio Jones, Carson Wentz, Antionio Brown och inte minst Tom Brady garanteras idrottsprestationer på högsta nivå i varje match. Ligan hyser väldigt mycket pengar och statistik påvisar att NFL är den ligan med näst högst snittlöner i hela världen, alla kategorier. Regerande mästare är Philadelphia Eagles.

Spelbolag med odds på NFL

Speltips för NFL

På Speltips.se får du dagligen speltips för ishockey från våra spelexperter som är väl insatta i hur lagen och spelarna presterat den senaste tiden. De ger dig unik statistik, det senaste nytt kring lagen, exempelvis vem som är skadad och vilket lag man ställer upp med. Våra ishockeyrekare följer alla de stora ligorna noggrant och ger dig allt du behöver veta innan du placerar ditt spel.

Ligans popularitet

NFL är den överlägset populäraste ligan för amerikansk fotboll i världen. Ligans popularitet sträcker sig över stora delar av världen men är givetvis som störst på hemmaplan i hemlandet USA. Ligan ligger i framkant även kommersiellt. I USA är det ABC och ESPN som äger rättigheter för tv-sändningarna, medan det i Sverige är MTG-koncernen som sänder, främst genom sina Viasatkanaler, då och då.