NoAccountBet har under slutet av januari genomfört en förändring med deras sportsbook och från och med onsdag 3/2 så erbjuder man en sportsbook från Kambi. Oddsleverantören är en av de mest populära på marknaden och används bland annat av giganter som PAF, Unibet och LeoVegas.

Att man flyttar till Kambi innebär dock inga enorma förändringar för spelarna utan den största skillnaden är att NoAccountBet nu får en oddsleverantör som är väldigt omtyckt av de svenska spelarna. Det kommer också innebär att utbudet med antalet spelmarknader blir lite större då Kambi är lite bredare på det men antalet matcher kommer fortfarande ligga kvar på ett liknande antal.

Fördelarna med Kambi

Kambi är som sagt väldigt populärt och används av de största spelbolagen på den svenska spelmarknaden. Fördelarna är många vilket bland annat inkluderar en bra cash-out, bet-builder, brett utbud, enkel navigering och mer därtill. Spelarna får också fler spelalternativ när det gäller icke traditionella sportspel som bland annat spel på Melodifestivalen, Riksdagsvalet, Let’s Dance och liknande spel som NoAccountBet tidigare inte erbjudit i samma utsträckning. Kambi erbjuder även många livestreams på sin plattform från Bundesliga, Handbolls-VM, NBA och flera andra stora evenemang som annars kostar pengar att se på.

Fem fördelar med Kambi:

  • Livestreaming från stora matcher
  • Cash-out
  • Bet-builder
  • Bättre spelutbud
  • Fler specialmarknader som Let’s Dance