Med sin redan existerande casinoprodukt, har nu Casumo Sport adderats till utbudet på detta spelbolag. Med grym odds bonus och snabb registrering, kommer du igång med bettandet på bara ett par minuter.

GÅ TILL CASUMO SPORT
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

100% upp till 100 kr gratisspel till nya kunder

Tar man en titt på spelmarknaden idag när det gäller sportbonus, har Casumo Sport visat vart skåpet ska stå. Många spelbolag ger idag ingen bonus alls på sport, alternativt en halvdan bonus. Inte Casumo Sport dock, här ger man nya kunder ett riktigt bra välkomnande, med hela 100% upp till 100 kr. Det bästa av allt? Omsättningskravet är endast 1x bonus, mot minsta odds på 1.6. Trevliga villkor med andra ord, vilket gör din start på Casumo Sport oslagbar.

Användarvänlig sajt och varierat utbud av odds.

När man kommer som ny spelare till ett spelbolag, är det viktigt att man har en användarvänlig sida att erbjuda. Man ska enkelt kunna hitta det man söker efter, och detta är något som Casumo Sport har stenkoll på. Här är det enkelt att se var du ska regga dig, vilket du snabbt gör med ditt BankID. Därefter kommer du kunna ta din bonus samt sätta in med Swish, för att göra det hela extra smidigt. Att hitta de sporter man vill betta på, är inte heller svårt. Allt är kategoriserat i lättlästa menyer utefter sporter och evenemang.

När det gäller just utbudet av odds, kommer du hitta det mesta utav det mesta. Här har man satsat på allt från mindre ligor till världsmästerskap, kombinerat med olika specialspel. Hos Casumo Sport kan du betta på allt från Riksdagsvalet till de mest ovanliga sporterna. När det istället gäller den populäraste sporten, fotboll, så har Casumo Sport ett riktigt välfyllt utbud. Oavsett om du är intresserad av att betta på vilka som vinner Allsvenskan eller Champions League, kommer det finnas oändligt med odds. Något mer som gör hela upplevelsen extraordinär är att Casumo Sport erbjuder BetBuilder. På så sätt kan du skräddarsy spelupplevelsen utefter dina egna önskemål.

GÅ TILL CASUMO SPORT
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se