Hajper erbjuder dagligen boostade odds på de allra hetaste matcherna. Erbjudandet gäller för både nya och befintliga kunder.

Ta del av Hajpers högintressanta satsning på boostade spel hos oss på Speltips.se. Som spelare vill man alltid hitta de allra bästa och högsta oddsen. Det för att få så mycket värde i ditt spel som möjligt och dessutom maximera din potentiella vinst. Hajper har skapat ”Odds Boost” där man dagligen kommer krydda odds på de allra hetaste matcherna i fotboll, ishockey och andra sporter – varje dag. Spelbolaget vill med detta öka underhållningen kring matcherna för kunderna. Erbjudandet finns att ta del av hos oss och gäller för både nya och befintliga kunder hos Hajper.

Exempel: Den vanliga marknaden ger 2.00 gånger pengarna på Liverpool seger mot Chelsea. Samtidigt boostar Hajper spelet till 2.20 via ”Odds Boost”.

Här hittar du boostade odds hos Hajper

Häng med i svängarna när Hajper erbjuder boostade odds dagligen. Det kan handla om en kombo med dina utpekade favoriter eller mycket annat. Erbjudandet gäller för både nya och gamla kunder. Såhär hittar du ”Odds Boost” hos spelbolaget.

  • Hajper.com
  • Skapa ett konto eller logga in med ditt befintliga
  • Leta upp ”Odds Boost” och tryck på ”Till oddsen”
  • Välj ditt spel

Eller använd vår länk för att ta dig direkt till ”Dagens Odds Boost”. Drömmen för spelarna som alltid jagar de bästa oddsen på de hetaste matcherna.