Allt fler bettingsidor har valt att införa sin egna “Skapa ditt spel“-marknad, där du alltså kan kombinera flera olika spel från samma match, och nu blir Unibet också en del av det gänget. Alldeles nyligen lanserade man Bet Builder som finns tillgängligt som en seperat flik på i princip alla större evenemang. In på spelsidan och bli en av de allra första att testa detta hos Unibet! 

Skräddarsydd matchkupong

Med hjälp av Bet Builder kan du nu skräddarsy din alldeles egna kupong – enbart med spel från en och samma match. Du kan välja och vraka bland marknaderna. Blir det kortrikt? Händelsefattigt? Hörnsålt? Enkel seger för hemmalaget? Kombinera flera spel och se totaloddset växa. Du behöver alltså inte läsa dig in på flera olika matcher, utan kan helt enkelt fokusera på just en tillställning.

Allt vanligare på marknaden

Unibet är alltså långt ifrån ensamma om denna funktion, men det glädjer troligen många spelare att se denna nyhet på sajten. Det har varit oerhört populärt sedan det lanserades för något år sedan och tillströmningen ser inte ut att minska!