Speltips.se är stolta över att presentera lanseringen av nya och storsatsande Speedy Bet! Här kan du få tillgång till en mycket bra sportsbook – utan att behöva skapa ett konto! Som namnet antyder är spelbolaget mycket snabbt och smidigt, och erbjuder dessutom blixtsnabba uttag på mindre än 5 minuter till dess kunder. Betting utan konto är här på riktigt!

En dag bestämde sig upphovsmännen bakom Hero Gaming som också står bakom giganter som Ninja Casino, Betser m.fl. att skapa något helt unikt och revolutionerande. Detta ledde till sist skapandet och lanseringen av Speedybet! Utöver det mycket breda spelutbud som erbjuds, där spelaren kan hitta alltifrån fotboll till curling, är snabbheten och smidigheten en mycket stor fokuspunkt.

För att kunna erbjuda en så snabb tjänst som möjligt har spelbolaget fokuserat mer på ett användarvänligt gränssnitt än andra aspekter som skulle kunna sakta ner spelandet. Dessutom erbjuds blixtsnabba uttag på mindre än fem minuter, utan frågor eller krångel!

Fyra anledningar för att testa SpeedyBet:

Blixtsnabba uttag

Speedybet kan faktiskt erbjuda en uttagstid på helt revolutionerande 5 minuter – oavsett veckodag. Efter att du har begärt ditt uttag så sitter alltså pengarna på bankkontot inom 5 minuter, något som ytterst få spelbolag inom betting kan matcha. Nu slipper du därmed att behöva vänta på långa godkännande från spelbolaget och att pengarna ska överföras till din bank. SpeedyBet är unika på snabba uttag!

Spela utan ett konto

Att kunna spela utan konto är ett relativt nytt fenomen inom spelbranschen, men redan väldigt populärt. Genom att spela utan konto slipper du att fylla i tidskrävande uppgifter, och kan direkt kasta dig in i action. Detta möjliggörs genom att du signerar dig med Bank-ID innan du börjar spela, på så vis kan spelbolaget hålla koll på vart pengarna på kontot skall skickas vid uttag. Det finns då ingen risk till bortglömda inloggningsuppgifter och eftersom du inte registrerar någon E-post eller telefon så kommer SpeedyBet heller aldrig höra av sig till dig med nyheter eller erbjudanden.

Uttag utan kontoverifiering

Något av det som spelarna tycker är mest jobbigt och tidskrävande idag är verifieringen vid det första uttaget där spelbolagen i regel kräver foto på ID, adressuppgift och betalningsmetod. Detta slipper du helt och hållet hos SpeedyBet, det eftersom din identitet verifieras så fort du har signerat med Bank-ID. Det innebär att du inte bara sparar tid utan också att du spelar mer säkert!

Unika funktionen automatiskt uttag

Ifall det skulle vara så att något uppstår under uttagsprocessen, och att du måste lämna tillfälligt för att göra något annat – räds inte! Efter att du inte varit aktiv på 20 minuter så överförs ditt saldo automatiskt till ditt bankkonto, utan att du behöver göra något. Detta är en unik funktion inom betting och förmodligen också något som kommer bli mycket uppskattat. Skulle du tappa din internetuppkoppling eller förlora din telefon så är pengarna ändå snart på ditt bankkonto!

Till SpeedyBet