Spekulationerna var många under gårdagen när Zlatan plötsligt lade ut en bild på en Hammarbytröja med sitt namn på ryggen. Folk började genast spekulera kring om han skulle börja spela där, eller vad han egentligen menade med den hemlighetsfulla bilden. Tidigt idag blev det avslöjat – Zlatan köper upp en 4:e del av Hammarby!

Vi som är inbitna Zlatan fans vet hur han gillar att vara mystisk och få folk att spekulera kring han och hans karriär. Det är inte direkt första gången som Zlatan postar något kryptiskt på sociala medier för att få media och fans att snacka. När han lade ut bilden under gårdagen började genast kommentarsflödet fyllas av diverse diskussioner och spekulationer. Främst var ju folks stora undran om Zlatan skulle fortsätta sin fotbollskarriär som spelare för Hammarby. Detta besvarades med både glada och sura miner.

De sura minerna kom från Malmö – HUR kan han börja spela för Hammarby när han är Malmös stolthet? Hur som helst slipper de fundera nu då det idag avslöjades exklusivt till Aftonbladet vad Zlatan menade. Han snackade ihop sig med AEG Sweden och teamet bakom Hammarby och köpte sedan 50% av AEG Swedens aktier i Hammarby fotboll AB. AEG äger även Galaxy som Zlatan lämnar nu i vinter och därav hade han en god kontakt med gänget bakom. Detta ledde alltså till denna trevliga överenskommelse som kommer få alla bajen-fans där ute att jubla.

Vad är då Zlatans mål med detta? Jo, han vill sätta Hammarby på världskartan och göra laget till det största i Skandinavien. Höga mål med andra ord, men när det gäller Zlatan verkar ingenting omöjligt. Om han lyckas återstår att se, men vi är i alla fall riktigt pepp på att följa hans spännande resa med Hammarby.